Lena se sooči z odraslim življenjem

Druga sezona serije prinaša posledice preteklih odločitev in dejanj.
Fotografija: Sara Dirnbek v vlogi posebne in vsakdanjo-nevsakdanje Lene FOTOGRAFIJI: KSAVER ŠINKAR
Odpri galerijo
Sara Dirnbek v vlogi posebne in vsakdanjo-nevsakdanje Lene FOTOGRAFIJI: KSAVER ŠINKAR

Originalna serija LP, Lena se z drugo sezono pridružuje uspešnim VOYO-originalom V dvoje, Truplo, Lajf je tekma ter drugim priljubljenim vsebinam za vse generacije. V prvi sezoni je LP, Lena svojim spremljevalcem ponudila vpogled v raztreseno življenje, polno pripetljajev in ljubezenskih dogajanj.

Odprt konec je ponudil razburljiv začetek druge sezone, kjer bodo zveste gledalke in gledalci spremljali njeno preobrazbo. Serija znova ponuja vpogled v skrivnosti mlade generacije in njihovih tegob. V prvi sezoni smo simpatično zmedeno Alenko Prešern - Leno spoznali v obdobju študentskega življenja med absurdnimi pripetljaji, nekonvencionalnimi situacijami in razburljivimi prijatelji.
Uroš Smolej bo zaigral psihoterapevta.
Uroš Smolej bo zaigral psihoterapevta.

V drugi sezoni se podaja po poti zrelejšega in bolj odgovornega odnosa do sebe, do partnerjev in svojih najbližjih. Ji bo uspelo? Producenta serije Eva Tomazin in Žan Žveplan napovedujeta, da bo zgodba v drugi sezoni še bolj dinamična in napeta. »Druga sezona ostaja zvesta svoji drzni in hudomušni pripovedni strukturi, le da tokrat dobimo vpogled v življenje milenijcev skozi prizmo štirih različnih parov. Lena in prijatelji z veliko žlico zajamejo realnost, ki jo ponuja odraslo življenje – in hkrati padejo v prav vsako izmed pasti, ki jim jih pri tem nastavi,« pravita producenta. In kaj ob prihodu druge sezone meni glavna igralka ​Sara Dirnbek?

»Lena bo v prihajajoči sezoni čutila posledice svojih preteklih odločitev in dejanj. Trudila se bo, da bi popravila stare napake, a bo napravila še nekaj novih. Še naprej jo bodo zabavali in tolažili njeni prijatelji, srečala se bo tudi z ljudmi, ki bodo pomembno zaznamovali njeno življenje in jih gledalci še ne poznajo. Bo zaskrbljena, skrbna, delavna, navihana, krivična, zabavna, naveličana, živahna. Njena pot v odraslost se nadaljuje in Lena je vedno skoraj na cilju.«

Ob njej bomo tudi v drugi sezoni srečali že znane obraze Mašo Grošelj v vlogi zveste prijateljice, Miha Rodmana, Zalo Ano Štiglic, Jurica Marčeca, Jana Bučarja, ki se v vlogi Jana znajde v zvezi z Leno. Na poti soočanja s posledicami in dejanji jo bodo spremljali še Jan Nejc Cijan Garlatti, Peter Frankl, Miha Možina, Vesna Kuzmić in novi obrazi – Uroš Smolej v vlogi psihoterapevta, Desa Muck v vlogi ekstravagantne Zaline mame, Primož Vrhovec v vlogi Leninega nadrejenega ter Silva Čušin

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije