VESELA NOVICA

Legendarni hrvaški pevec dobil hčerko s 27 let mlajšo Slovenko

Rojstvo otroka sta skrivala kar tri mesece.
Fotografija: Parni Valjak je v Sloveniji velikokrat gostoval. FOTO: Mavric Pivk, Delo
Odpri galerijo
Parni Valjak je v Sloveniji velikokrat gostoval. FOTO: Mavric Pivk, Delo

Legendarni pevec hrvaške skupine Parni valjak Aki Rahimovski je pri 64 letih tretjič postal očka. S 37-letno javnosti neznano Slovenko Barbaro Vesel je dobil hčer Antonijo. Deklica se je rodila pred tremi meseci, zdaj pa je novico potrdila mati skrivnostne zdravstvene tehnice Veselove iz Slovenije. Par je svojo zvezo doslej uspešno skrival pred javnostjo, večino časa pa preživlja v Sloveniji.

Aki Rahimovski. FOTO: Igor Modic, Delo
Aki Rahimovski. FOTO: Igor Modic, Delo
O Akijevem zasebnem življenju hrvaški mediji ne poročajo veliko. Znano je, da je bil dvakrat poročen. V prvem zakonu se mu je rodil sin Kristijan, ki se prav tako kot oče ukvarja z glasbo. Drugi zakon z Ingrid je trajal 40 let, v tem času pa se jima je rodila Dina. Z Ingrid se skoraj nikoli nista pojavila na družabnih dogodkih, zato so jo le redki videli skupaj.

»Zasebno življenje mora ostati zasebno. Moja soproga se ni želela izpostavljati z menoj in to so fotografi vedeli in naju niti niso fotografirali. Mnogokrat se je zgodilo, da je v medijih izšla fotografija, na kateri sem skupaj z drugo, pa me je nato Ingrid vprašala: 'Od kdaj sem jaz svetlolasa?' Denar ni pomemben. Najpomembnejša je družina. Ko v rokah držim svoje vnuke, se zavem, kaj je najpomembnejše na svetu. Ne denar, temveč družina,« je leta 2017 dejal za srbski tabloid Blic.

Družini želimo iskrene čestitke.

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas