SANJSKI MOŠKI

Lea zavrnila Gregorja, Lara bi vzgajala otroke, a ne svojih (FOTO)

V šovu Sanjski moški znova drama, dve dekleti sta odšli domov.
Fotografija: Zapustili sta šov. FOTO: S. N.
Odpri galerijo
Zapustili sta šov. FOTO: S. N.

V šovu Sanjski moški je bilo znova napeto. Gregor Čeglaj je nadaljeval z vabili na zmenke in po Lauri sta ga prejeli še dve dekleti. To sta bili Meri in Sandra, ki sta se morali spopasti z menjavo pnevmatiko, sledila pa sta vožnja s čolnom po morju in prijetno kofetkanje.
Na zmenku je morala menjati pnevmatiko. FOTO: Pop TV
Na zmenku je morala menjati pnevmatiko. FOTO: Pop TV

»Zanima me, kako se bodo odzvale na to, ko bodo izvedele, da sem vse peljal na iste zmenke, in zanima me, kakšni so njihovi karakterji,« je svojo odločitev pojasnil Gregor. 
 

Napeta ceremonija, Sandra se je kar tresla


Na zabavi pred ceremonijo vrtnic pa je bilo spet zelo dramatično. »'Nadrkana' sem zelo, upam, da dobim svojih pet minut«, je dejala Sandra. Lauri se to, da so bile vse tri na enakem zmenku, ni zdelo nič spornega, Meri pa se je počutila kot na preizkušnji.

Preberite še: 
image_alt
Tekle so solze: je to znak, da je ona prava za sanjskega moškega?


Sandra je Gregorju potožila in se vsa tresla, ko mu je dejala, da se ji ne zdi prav, da pri drugih dekletih preverja dejstva o njej. »Moji nameni so čisti,« je bila jasna. 
 

Rada bi vzgojila otroke, a ne svojih


Lara pa je po drugi strani Gregorja, ki poudarja, da je družina zanj zelo pomembna, šokirala z izjavo, da noče svojih otrok. »Ta svet, kakor ga trenutno živimo, se mi ni zdi vreden, da spravim potomce vanj,« je razložila, a dodala, da posvojitvi ne nasprotuje.
Vrtnico je zavrnila. FOTO: Pop TV
Vrtnico je zavrnila. FOTO: Pop TV


»Rada bi vzgojila otroke, a ne svojih,« je bila jasna. Ob tem pa je vse skupaj dodatno zapletla še Lea, ki je razkrila, da ne bo sprejela vrtnice od Gregorja, če gre ven Lara. »To so za mene neke otroške igrice,« je njene besede komentiral Gregor.

Preberite tudi
image_alt
Carmen nam je razkrila, kako je bilo, ko so ugasnile kamere (FOTO)

 

Tjaše ob slovesu ni objela


Na koncu je Lea uresničila svojo napoved in vrtnice ni sprejela, Lea pa vrtnice ni dobila, a je Gregorja vseeno opozorila, naj pazi, katero dekle bo izbral. Lea se je na koncu z objemom poslovila od vseh deklet, le od Tjaše ne, ki se je zato počutila, kot je dejala, kot največji drek. 
 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije