BREZ PRIMERE

Lea Sirk priznala: Ni bilo lahko

Spomnila je na lanski škandal.
Fotografija: Lea Sirk. FOTO: Voyo
Odpri galerijo
Lea Sirk. FOTO: Voyo

Na dan, ko je v medijih zakrožila novica, da se je slovenska glasbenica Lea Sirk razšla s svojim dolgoletnim fantom in z očetom njunih dveh otrok Gabrom Radojevičem, s katerim sta sodelovala tudi glasbeno, je 30-letnica na instagramu objavila iskren zapis. Spomnila se je dogodka izpred leta dni, ko je na izboru za Emo preklinjala.
Preberite tudi: VIDEO: Škandal brez primere: Lea Sirk v živo zaklela
»Danes je točno leto dni od mojega famoznega stavka #vestekaterega. In ni bilo lahko. Zdaj se z medijskimi resnicami in neresnicami veliko lažje spopadam. Predvsem tudi zaradi vaše podpore zdaj verjamem, da čas pokaže svoje in naredi trdo kožo. To je del mene in zato to delim z vami prek svojih pesmi. Hvala vam,« je zapisala Lea, ki je za oddajo Zadnja beseda spregovorila o tem, kako jo je »zaznamoval medijski linč«, kot se je izrazila.Spomnimo, predlanska zmagovalka Eme Lea, ki je bila lani tudi članica strokovne komisije, si je privoščila spodrsljaj, ko je ob podelitvi steklenega pokala zmagovalcema ozvočena dejala prijateljici Raiven, ki je izpadla v finalu, da ne more verjeti. V zaodrju pa se je vse skupaj še malce bolj zapletlo, saj je bila Lea na posnetku, ki je zakrožil po družabnih medijih, precej sočna z besedami, ki jih je zaključila s stavkom: »Ko jih j***!«
Preberite tudi: Kot strela z jasnega: slovenska pevka potrdila razhod
Sirkova se je za preklinjanje že kmalu opravičila na facebooku, kjer je pojasnila, da ni imela slabih namer, vendar je kot Primorka precej glasna in temperamentna. »In včasih plačam za to. Tokrat sem zelo, zelo plačala, veliko vsoto,« je priznala.

Preberite še:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije