LE KAKO SE JE OSTRIGEL?

Lasje ministra sprožili vročo debato, frizer zahteva pojasnilo

Oglasil se je znani slovenski frizer, ki mu je koronavirus povzročil zaprtje salonov.
Fotografija: Aleš Hojs, 11. marec. FOTO: Blaž Samec
Odpri galerijo
Aleš Hojs, 11. marec. FOTO: Blaž Samec

Minister za notranje zadeve Aleš Hojs je v petkovi izjavi za javnost razložil, kaj pomeni uredba za omejitev gibanja v času, ko se po Sloveniji širi koronavirus. Ob tem pa je, kot kaže, nekatere razburil s svojo frizuro.

Znani frizer Stevo Pavlovič je na facebooku zapisal: »Ste opazili, da je danes minister za notranje zadeve g. Aleš Hojs SVEŽE OSTRIŽEN! Kako, če so frizerski saloni zaprti, nam frizerjem pa prepovedano delo?! Torej friziranje je prepovedano, zaradi varnosti!!! Gre za nelegalno striženje? Ga je žena ostrigla? Se je sam ostrigel? V imenu vseh nas slovenskih frizerjev, prosim ZA POJASNILO ministra Hojsa!«
Minister za notranje zadeve Aleš Hojs, 20. marec. FOTO: posnetek zaslona
Minister za notranje zadeve Aleš Hojs, 20. marec. FOTO: posnetek zaslona

Minister je razjezil slovenskega frizerja. FOTO: Facebook
Minister je razjezil slovenskega frizerja. FOTO: Facebook

Komentatorji okrcali Steva
Njegov napad na ministra zaradi pričeske pa je šel marsikomu v nos: »O laseh se menite? Ne o tem kaj počne? Ne morem verjet« je zapisal eden od komentatorjev. »Kaj pa je tako težkega, da ga ne bi ostrigla žena? Jaz si večkrat na leto sama strižem, ko imam preveč dolge«, je zapisala druga bralka.  »Ne nabijat. Mene bo danes nelegalno ostrigla žena«, pa je sklenil nekdo tretji.

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije