NEIZPODBITNA RESNICA

Lado in Katarina še vedno skupaj

Pred kakšnima dvema letoma sta se razšla, a poslovno očitno še vedno sodelujeta.
Fotografija: Katarina in Lado, ko sta še bila (uradno) par. FOTO: mediaspeed.net
Odpri galerijo
Katarina in Lado, ko sta še bila (uradno) par. FOTO: mediaspeed.net

Javnost je že pred časom izvedela, da je stand up-voditeljsko-igralski par Lado Bizovičar in Katarina Čas, oba jih imata 41, po več letih na ljubezenski poti očitno naletel na oviro, ki je skupaj nista (z)mogla premagati. Če ne gre skupaj, gre pa posebej. In tako sta se pred kakšnima dvema letoma razšla in končala vsak na svojem koncu.

Katarina je medtem sledila igralski karieri, Bizovičarja pa je bilo moč videti v mnogo oddajah, šovih in stand upih, sodnik pa bo tudi v novi sezoni prihajajočega šova Zvezde plešejo na komercialni televiziji. Seveda so se spremembe zgodile tudi na ljubezenskem področju.

Praznino v življenju TV-voditelja je zapolnila druga svetlolasa lepotica. Gre za približno 14 let mlajšo manekenko in blogerko Anelo Šabanagić. (Pre) dolgo pa ni samevala niti Katarina. Mediji jo povezujejo z dolgolasim Tamirjem Gostišo, producentom in glasbenikom. Tudi ona se je, kot mnoge Slovenke, odločila za mlajše, ki naj bi bilo slajše, kot pravijo nekateri: Gostiša je od lepe Katarine, ki je zaigrala tudi z velikim lomilcem ženskih src Leonardom DiCapriem in legendarnim Alom Pacinom, sedem let mlajši.

Ne glede na nova dejstva, ki so znana javnosti, pa neizpodbitna resnica ostaja, da se Lado in Katarina pravzaprav nikoli nista razšla. Vsaj poslovno ne.

Podatki iz javno dostopne evidence Ajpes namreč kažejo, da je zastopnica oziroma prokuristka Bizovičarjevega s. p. (mimogrede, imenuje se TV voditelj, Vladimir Bizovičar, s. p., glavna dejavnost pa je umetniško uprizarjanje) prav Katarina Čas. In to se že od leta 2013, ko se je Lado odločil stopiti med samostojne podjetnike, kljub razhodu, ni spremenilo.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije