DRUGIČ OČKA

Lado Bizovičar je blažen med ženami

Vsestranski zabavljač je drugič postal očka. Ime malčice tudi tokrat ostaja skrivnost.
Fotografija: O svojem zasebnem življenju nikoli ni razpravljal. FOTO: JOŽE SUHADOLNIK
Odpri galerijo
O svojem zasebnem življenju nikoli ni razpravljal. FOTO: JOŽE SUHADOLNIK

Vsestranski umetnik Lado Bizovičar, ki je zadnje mesece navduševal v komediji Optimisti, ima te dni velik razlog za veselje. Njegova srčna izbranka Anela Šabanagić mu je namreč povila drugega otroka, par pa se je tudi tokrat razveselil deklice.


Njuna prvorojenka Lana, ki bo avgusta dopolnila tri leta, je tako postala ponosna starejša sestrica, viri blizu Lada, ki so nam zaupali, da je že drugič postal oče, pa tudi tokrat pravijo, da ime njegove druge hčerke ostaja velika skrivnost. Spomnimo, Lado je po rojstvu prve hčerke njeno ime skrival kot največjo dragocenost in je tudi svojim bližnjim ter prijateljem strogo zabičal, da o tem v javnosti ne smejo razpravljati.
Visoka noseča Anela pred dvema tednoma FOTO: INSTAGRAM
Visoka noseča Anela pred dvema tednoma FOTO: INSTAGRAM

Kljub temu je ime njegove prvorojenke le prišlo v javnost, Lado in Anela pa sta se odločila, da tudi o drugi nosečnosti ne bosta razpravljala na dolgo in široko, zato je novica o tem, da bosta maja postala oče in mama, na dan prišla pred kratkim. Očitno bo to leto za Bizovičarja plodno na različnih področjih, saj se po prihodu nove družinske članice 44-letnik spet vrača v žirantske vrste, in sicer bo jeseni znova stopil v vlogo žiranta enega najbolj priljubljenih šovov pri nas – Slovenija ima talent. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije