DRAGA PARKIRIŠČA

Ksenija Benedetti udarila po politikih: Narobe svet

Oče bolnega otroka se je razjezil nad predragim parkiriščem ob bolnišnici.
Fotografija: Ksenija Benedetti. FOTO: Jože Suhadolnik, Delo
Odpri galerijo
Ksenija Benedetti. FOTO: Jože Suhadolnik, Delo

LJUBLJANA – Nekdanja prva dama protokola republike Slovenije, danes pa svetovalka in ugledna predavateljica za poslovno komuniciranje Ksenija Benedetti se je obregnila ob zapis na družbenem omrežju, kjer je starš bentil čez plačljiva parkirišča v okolici bolnišnic. Benedettijeva se je strinjala z očetom, ki je zapisal da gre za »svojevrsten kriminal«, odločevalce pa pozvala k spremembi in ne nazadnje jim tudi svetovala, na kakšen način.

Ksenija Benedetti. FOTO: Jože Suhadolnik, Delo
Ksenija Benedetti. FOTO: Jože Suhadolnik, Delo

»To, da plačaš sedem evrov za parkirišče, ko pelješ v soboto zvečer otroka na urgenco, je svojevrsten kriminal, ki ga spregledaš le zato, ker je pri vsem skupaj to v tistem trenutku še najmanjši problem,« je zapisal oče na twitterju.
 
Preberite še:

Na urgenco pripeljal sina, policija pa ga je oglobila za 200 evrovBenedettijeva mu je odgovorila s pozivom politikom: »Dajmo, no, odločevalci, to takoj pospravit. Magari tik ob urgencah zgradit megamarkete, kjer bo parking (tak brez rampe) zastonj.« Dodala je, da gre za »narobe svet«.

Ob vseh absurdnostih in nesmislih v državi je malo možnosti, da bo v bližnji prihodnosti tema neplačljivih parkirišč za bolne na dnevnem redu v državnem zboru, a morda nas odločevalci le presenetijo.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije