KOMENTARJEM SE POGOSTO NASMEJI

Kritike na račun Tanje Žagar

Tanja Žagar je priznala, da nima težav z branjem kritik o sebi. Še enkrat je dokazala, da je na plesnem parketu izvrstna.
Fotografija: Radovedna Tanja rada bere komentarje o sebi. FOTO: Mediaspeed.net
Odpri galerijo
Radovedna Tanja rada bere komentarje o sebi. FOTO: Mediaspeed.net

Tanja Žagar je letos spomladi zmagala v oddaji Zvezde plešejo, pred dnevi pa je v oddaji Pri Črnem Petru znova dokazala, da je na plesnem parketu enakopravna profesionalnim plesalkam. Tanja namreč še vedno pridno vadi plesne korake in v njih uživa, s soplesalcem Arnejem Ivkovičem pa sta v oddaji pokazala nekaj vratolomnih akrobacij.

Na plesnem parketu je prava akrobatka. FOTO: Bojan Puhek
Na plesnem parketu je prava akrobatka. FOTO: Bojan Puhek
Prisotne je okužila s svojo pozitivnostjo in nasmejanostjo, je pa priznala, da se zna tudi razjeziti, čeprav se to ne zgodi prav pogosto. »Že tako ali tako v vsakdanji komunikaciji veliko krilim z rokami, kar imam po očetu, ko pa se razjezim, se to moje kriljenje še potencira in prenese na celo telo. Miki pravi, da sem prav smešna,« je povedala Tanja in pojasnila, da med zadevami, ki jo hitro iztirijo, zagotovo niso komentarji na spletu.

Pevka je priznala, da rada prebere prav vse komentarje o sebi in se ob njih pogosto nasmeji. »Z branjem komentarjev o sebi in svojem delu nimam težav in jih nikoli nisem imela. To me zelo zabava in se velikokrat zelo nasmejim.«


Sicer pa je priznala, da ima tudi sama nekaj izkušenj v gostinstvu. »Ko sem bila stara kakšnih sedem ali osem let, je oče, ki se amatersko ukvarja z glasbo, nekaj časa igral v neki gorski koči. In tako sva bili čez vikend tam tudi midve z mamo. Noro dobro se mi je zdelo, da sem lahko pomagala sprejemati naročila. Še zdaj se spomnim tistega dobrega občutka, ko sem z blokcem in svinčnikom v roki hodila od mize do mize in si zapisovala naročila,« se časov iz otroštva spominja simpatična pevka. 

Preberite še:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije