Kralj seksa se vrača tudi na filmska platna

Iztok Gartner po zahtevni operaciji okreva, za Areno TV že snema nove oddaje. V novem filmu bo igral kriminalca, prodaja tudi tabletke za večjo spolno moč.
Fotografija: Iztok Gartner še čuti bolečine po težki operaciji, a mu gre na bolje. FOTOGRAFIJE: FACEBOOK
Odpri galerijo
Iztok Gartner še čuti bolečine po težki operaciji, a mu gre na bolje. FOTOGRAFIJE: FACEBOOK

Vsestranski Iztok Gartner, ki je lani prestal operacijo, pravi, da se njegovo življenje počasi vrača v ustaljene tirnice. »Zdravje gre počasi na boljše. Junija imam kontrolo, in če bo vse v redu, in upam, da bo, bom imel eno leto mir. Sicer me rana še vedno zelo boli, saj je bila res velika in bo trajalo menda celo leto, da bom povsem brez bolečin. Zaradi tega sem gibalno precej omejen in ves čas nosim zaščitni pas,« pravi Iztok, ki pa se je že pred mesecem vrnil pred kamere in spet vodi svojo oddajo Gartnerjev bordel na Areni TV, v kateri predstavlja znane Slovenke in Slovence, ki jih odkrito sprašuje tudi o njihovem intimnem življenju.

»Malo stisnem zobe, pa gre,« pravi. In doda, da je moral na operacijo tudi njegov pasji ljubljenček, pomeranec z imenom Pu. »Uničeno je imel pogačico, tako da sva oba potrebovala nego,« nam zaupa Iztok. In doda, da je tudi Pu že lepo okreval, vse kaže, da se je mu je tačka lepo zacelila. »On je moj mali črni angelček, brez njega ne bi mogel več živeti,« še doda in pojasni, da je nekaj mesecev žaloval za svojim pekinezerjem Jodijem, ki ga prav tako ne bo nikoli pozabil.
Kmalu bo stopil pred filmske kamere, a brez maske in s pištolo v rokah.
Kmalu bo stopil pred filmske kamere, a brez maske in s pištolo v rokah.

Se pa Iztoku, kot vse kaže, kar dogaja. Je namreč tudi velik filmoljub in dober poznavalec svetovne filmske scene, zato ni čudno, da ga vleče v te vode. Že nekajkrat smo ga videli na filmskih platnih. »Res sem imel nekaj vlog in na vse sem ponosen. Igral sem psihopatskega taksista v filmu To je on, policista v seriji Da dragi, da draga, varnostnika v Utripu ljubezni in seveda profesorja nemščine v filmu Vloga za Emo.

V novem prihajajočem filmu Šepet metulja, ki ga bo začel kmalu snemati Alen Pavšar, ki je bil režiser Vloge za Emo, pa mi bo zaupana vloga ameriškega kriminalca, ki temelji na resničnem liku, ki ga že študiram, da bom čim bolj avtentičen. Vihtel bom pištolo in bom, kot vse kaže, glavni negativec, kar me izjemno veseli. Prve avdicije so se že začele, meni pa je Alen tokrat zaupal še večjo vlogo kot v filmu Vloga za Emo. Skratka, drugo leto bom antijunak v kinodvoranah,« nam razloži Iztok, ki je kar ponosen. A tudi to še ni vse. Kot pravi, je dal na trg posebno tabletko za dvig spolne moči, in to tako za ženske kot moške, z imenom vigamax.


»To so povsem varne kapsule, izdelane v Sloveniji iz naravnih sestavin, ki so jih uživali že naši dedki. Tega sem se lotil zato, ker se mi zdi pomembno, da Slovencem in Slovenkam povrnem voljo do posteljnih užitkov, saj dober seks pomeni dobro in srečno partnersko zvezo,« razloži kralj seksa, kot se ga je prijel vzdevek, a seveda zaradi njegove oddaje na Areni TV. 

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije