V BUTIKU

Kot strela z jasnega: Nuša Rojs v poročni obleki

Objavljeno 17. januar 2020 07.11 | Posodobljeno 17. januar 2020 08.07 | Piše: N. Č.

Po ljubezenski drami s sanjskim moškim je slovenska pevka našla uteho v glasbi in modi.

Nuša Rojs. FOTO: Instagram
Slovenska pevka Nuša Rojs, ki jo lahko spremljamo v hrvaškem šovu Sanjski moški (Gospodin savršeni), poskuša unovčiti svojo prepoznavnost. Na družbenih omrežjih redno objavlja svoje pevske sposobnosti in fotografije iz modnih butikov, kjer je model.


Sprehodila se je v poročni obleki


image
Nuša Rojs med pomerjanjem poročne obleke. FOTO: Instagram
V njeni najnovejši instagram zgodbi je na ogled video iz butika, kjer je med drugim pomerila poročno obleko, dogodek iz garderobe pa je objavila njena prijateljica Anja. Nuša se je na posnetku sprehodila v poročni obleki, v roki pa je držala poročni šopek. Vprašala je: »Kje je ženin?« Nato pa štela do tri in navrgla: »K vragu!«
Preberite tudi: Borila se je za sanjskega moškega, zdaj pa priznava, kaj je doživljala
Anja, ki je posnetek objavila, si je nekoliko privoščila Nušo in njenega nesojenega ženina Mija Matića. »Mijo, kje si?« je dopisala, dodala sliko poročnega prstana in Mija označila med prejemnike sporočila.


Njuna romanca ni dolgo trajala


Mijo in Nuša sta se povezala v šovu Sanjski moški, njuna ljubezen pa ni dolgo trajala. Razdor med njima je povzročil Mijo, ki je povedal, da v ljubezni še ni pripravljen storiti koraka naprej. Nuša pri vsem tem ni skrivala, da je razočarana nad takim razpletom, in zdi se, da ob predvajanju šova na slovenski komercialni televiziji dogajanje še kako močno podoživlja. Dnevno namreč objavlja izseke iz tekmovanja, ki razkrivajo, da sta si bila z Mijem od samega začetka tekmovanja naklonjena.
Deli s prijatelji