DOBER NAMEN

Kolesarili v dobrodelne namene

Taiji Tokuhisa in drugi znani v Aleji vrteli pedale. Zvezdniki in preostali, ki so sodelovali, so skupaj zbrali kar 4500 evrov.
Fotografija: Podjetnik in maneken Taiji Tokuhisa FOTOGRAFIJI: ŽIGA INTIHAR
Odpri galerijo
Podjetnik in maneken Taiji Tokuhisa FOTOGRAFIJI: ŽIGA INTIHAR

»Skupaj smo polni energije, pričakovanj in želja, da dosežemo čim več dobrodelnih kilometrov, prikolesarili 840 kilometrov. Najsodobnejše nakupovalno središče Aleja je tako prispevalo 4500 evrov mladinskim selekcijam Kolesarskega društva Rog za vzgojo mladih kolesarskih upov oziroma novih Pogačarjev, Rogličev in Mezgecev,« je ob dobrodelnem dogodku izpostavil direktor Toni Pugelj.
Toni Pugelj je bon v vrednosti 4500 evrov predal Mihi Koncilji, trenerju v Kolesarskem društvu Rog.
Toni Pugelj je bon v vrednosti 4500 evrov predal Mihi Koncilji, trenerju v Kolesarskem društvu Rog.

Obiskovalci, željni vrtenja pedal, so kilometre nabirali na treh profesionalnih trenažerjih, z upoštevano varnostno razdaljo med tekmovalci, in prek aplikacije ZWIFT, kjer so lahko udeleženci kolesarili po realnih progah. Pridružilo se jim je lepo število znanih Slovencev, profesionalnih športnikov in rekreativnih kolesarjev. Pedale so med drugim pogumno vrteli hokejist Žiga Pance, akrobat in plesalec Filip Kržišnik, radijski voditelj Tadej Bricelj, osebna trenerka in nekdanja misica Nives Orešnik, podjetnik in maneken Taiji Tokuhisa, kolesar in komentator Martin Hvastija, direktor ekipe Tadeja Pogačarja UAE in selektor kolesarske reprezentance Slovenije Andrej Hauptman ter dolgoletni trener Tadeja Pogačarja in trener v Kolesarskem društvu Rog Miha Koncilija.

Zadnje kilometre so skupaj prekolesarili Toni Pugelj, Andrej Hauptman in Miha Koncilija. Slednjemu je Toni Pugelj po končanem dobrodelnem dogodku predal bon v vrednosti 4500 evrov. »Bila je izjemna energija. Taka, ki v zadnjem času prav manjka,« je občutke še strnil direktor Pugelj. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije