ZALJUBLJENA

Kmet Nik ljubi hčerko propadle političarke

Dopust sta preživela v Izoli. Pravi, da ima Katarina odličen smisel za humor.
Fotografija: Čim prej se želita preseliti v skupno stanovanje. FOTO: Instagram
Odpri galerijo
Čim prej se želita preseliti v skupno stanovanje. FOTO: Instagram

Nik Triler, eden najglasnejših tekmovalcev iz lanske sezone resničnostnega šova Kmetija, ki je najmočnejšo vez spletel s finalistko Aneto Andollini, je pred kratkim na instagramu objavil fotografijo, na kateri objema Katarino Kosem, hčerko Andrijane Starina Kosem, nekdanje gospodarstvenice in političarke, ki so jo zaradi neplačevanja najemnine konec lanskega leta deložirali iz lokala K8 v Dravljah.

Lani se je v šovu ogrel za Aneto. FOTO: POP TV
Lani se je v šovu ogrel za Aneto. FOTO: POP TV
Nik je potrdil, da sta s Katarino par že nekaj mesecev in da sta se spoznala v lokalu, kjer je delala. »Imava namen ostati skupaj, saj se imava zelo rada in se želiva v najkrajšem možnem času preseliti v skupno stanovanje,« je Nik dejal za 24ur, poleg tega je dodal, da sta bila že na skupnem dopustu, in sicer sta 14 dni preživela v Izoli. Nik o izbranki še pravi, da sta se takoj ujela in da se odlično razumeta.


»Je super oseba, všeč mi je, ker je drugačna od drugih punc, ima odličen smisel za humor in me kar naprej spravlja v smeh. Ob njej se preprosto dobro počutim.« Stike z Aneto, s katero sta bila še lani neločljiva, je pretrgal spomladi, smo še izvedeli. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije