MNOGE PRESTRAŠIL

Kmet Ambrož na cevkah: razkrivamo, kaj se dogaja (FOTO)

Razkril nam je tudi, ali je zgodba z Nino povsem končana.
Fotografija: Ambrož Vahen Kralj. FOTO: Ana Gregorič
Odpri galerijo
Ambrož Vahen Kralj. FOTO: Ana Gregorič

Tekmovalec Kmetije Ambrož Vahen Kralj, ki se je proti koncu lanskega leta razšel z Nino Radi, je na družbenih omrežjih znova dvignil veliko prahu. Objavil je namreč fotografijo, kjer je z oksimetrom na prstu, v nosu pa ima kisikove cevke. Ob fotografiji je na kratko zapisal le: »Ne damo se.« Kaj se dogaja, smo preverili neposredno pri vedno nasmejanem Šentjurčanu.

Ambrož šokiral s to fotografijo. FOTO: Instagram
Ambrož šokiral s to fotografijo. FOTO: Instagram

Vse, ki jih je ob objavljeni fotografiji, ki je bila iz instagrama sicer že odstranjena, zaskrbelo, lahko pomirimo. Ko smo Ambroža povprašali, ali gre morda za kaj resnega, je planil v smeh in to zanikal. »Ne, samo na merjenju kisika sem bil,« je dejal.

image_alt
Nina končno spregovorila o tem, ali sta se z Ambrožem res razšla

Je ljubezenska pravljica res končana?

Na naše vprašanje, kaj se dogaja z Nino in ali je njune ljubezenske zgodbe resnično konec, je odgovoril pritrdilno. »Saj to se že ve,« je dejal in tako ugasnil še kanček upanja, ki so ju zanju imeli oboževalci.

Nina je sicer pred dnevi povedala drugačno zgodbo. Mariborčanka pravi, da vsaka stvar v življenju potrebuje svoj čas in da sta si ga vzela tudi onadva. Dodala je še, da ljubezen ne usahne kar tako čez noč ter da verjame, da bo usoda poskrbela, da se zgodi to, kar se mora.

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas