KLEMEN SLAKONJA

Klemen Slakonja, kot ga ne poznate: tako poje v resnici (VIDEO)

Klemen Slakonja je uradno postal član družine Universal Music Group.
Fotografija: Je eden glasbeno najbolj nadarjenih slovenskih igralcev. FOTO: VORANC VOGEL
Odpri galerijo
Je eden glasbeno najbolj nadarjenih slovenskih igralcev. FOTO: VORANC VOGEL

Klemen Slakonja je svet nase opozoril leta 2016, ko je izšel video, v katerem si je privoščil ruskega predsednika Vladimirja Putina. Čeprav so bili nekateri malce v skrbeh, da bo zaradi svoje neposrednosti v videospotu, v katerem je zapel brez dlake na jeziku, zabredel v težave, pa je pred štirimi leti Slakonja brezskrbno dejal: »Vse like zelo dobro naštudiram, in kolikor mi je uspelo prebrati Putina, sem skoraj prepričan, da bi mu bil video všeč in da bi se mu celo smejal.«
Mojster imitacije kot Melania Trump FOTO: RTV SLOVENIJA
Mojster imitacije kot Melania Trump FOTO: RTV SLOVENIJA

Ali se je to zgodilo, ni znano, se mu je pa smejal ves svet, prav tako nas je nasmejal z videospoti, v katerih je imitiral Angelo Merkel, Donalda Trumpa in Melanio, navdušil je tudi kot Luka Dončić in Goran Dragić. Njegovim domislicam ni videti konca in da je Klemen resnično nadarjen in vsestranski umetnik, so prepoznali tudi v največji glasbeni založbi na svetu. Tako je uradno zaplul v glasbene vode, javnosti je razkril, da je postal glasbene založbe Universal Music.



»Z veseljem oznanjam, da sem uradno postal član družine Universal Music Group. Novo poglavje začenjam 20. novembra 2020,« je še zapisal na svojem profilu na instagramu.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije