SLABA VOLJA

Klana združila moči: napadle so Tjašo, ko se je vrnila z zmenka

V Sanjskem moškem je ozračje vse bolj napeto.
Fotografija: Tjaša je doživela hladno prho.. FOTO: Pop TV
Odpri galerijo
Tjaša je doživela hladno prho.. FOTO: Pop TV

Sanjski moški Gregor Čeglaj je tokrat na zmenek v dvoje povabil Tjašo, kar pa je v slabo voljo spravilo preostale kandidatke. Takoj ko je zapustila hotel, se je med njimi začel pogovor o njej. Ana, Laura in Polona že dlje časa ne skrivajo, da jim novinka ni pogodu, zdaj pa so se njihovem mnenju pridružile še tiste iz drugega klana. Kot je dejala Kaja, jim ni najbolj všeč, da je Tjaša v njihovi družbi. »Ampak ne moreš je ravno vreči iz sobe,« je bleknila in vse nasmejala.

Ko se je Tjaša vesela in polna vtisov vrnila v hotel, so jo druge ženske napadle. Samo zanjo so izpraznile enega od kavčev, Laura pa jo je vprašala, ali se dobro počuti, ko ima ves kavč zase in tako ne more obračati hrbta. Laura je dobila potrditev, da ni edina v hiši, ki misli, da Tjaša prinaša negativno energijo.
 

Gregor potolažil Tjašo in domov poslal Mary


Tjašo je obnašanje drugih vidno prizadelo, zato se je jezila: »Ne me iskati, ker če me boš iskal, me boš tudi našel.« Gregor je ob prihodu videl, da je Tjaša slabe volje, ozračje v avli pa strupeno, zato jo je poklical na sámo in jo potolažil. Vrtnice tokrat ni dobila Mary, zato je morala šov zapustiti. To je v jok spravilo Nino R., saj sta se precej zbližali.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije