POROKA

Kdo je kralj Celja, ki je s kilogramom zlata okitil porneso in ji obljubil večno zvestobo?

O razkošni poroki smo izvedeli iz srbskih medijev, medtem se v Sloveniji vsi sprašujejo, kdo je domnevni milijonar, ki je poročil porneso Neveno Hot.
Fotografija: Nevena Hot. FOTO: Nevena Hot, Facebook
Odpri galerijo
Nevena Hot. FOTO: Nevena Hot, Facebook

Slovenijo je pred dnevi presenetila novica, da se je v Sloveniji poročila srbska pornesa, ki sliši na ime Nevena Hot. Večno zvestobo naj bi ji obljubil moški, ki so ga poimenovali kralj Celja, medtem pa nihče ne razkriva njegove identitete.

Zaenkrat je znano, da naj bi šlo za 40-letnega podjetnika, ki zadnjih 20 let menda uspešno trguje z zlatom. V Sloveniji naj bi imel dve podjetji, zastopništva pa tudi v Abu Dabiju, Tokiu in Orleansu.

Nevesta v poročni obleki Vere Wang

Ob poroki naj bi jo okitil z vsaj kilogramom zlata (samo poročna prstana naj bi bila vredna 30.000 evrov), naročenih naj bi bilo 1200 tulipanov iz Nizozemske, za dobro hrano pa naj bi poskrbeli kuharji iz Indonezije in Srbije. Nevesta naj bi nosila poročno obleko iz najnovejše kolekcije prestižne oblikovalke Vere Wang.

Pregledali smo ponudbo poročnih oblek na spletni strani trgovine Wangove in tiste, v kateri je pornesa fotografirana, menda na luksuzni jahti, nismo našli. Seveda dopuščamo možnost, da modna oblikovalka nima razstavljenih vseh ali pa da Nevena Hot ni objavila fotografij v poročni obleki, ampak v tisti drugi, v kateri se je lahko po poroki bolj sproščeno gibala.

Luknja v zgodbi

Poroka naj bi bila precej razkošna, čeprav je v zgodbi vsaj ena luknja: nekateri srbski mediji so poročali, da naj bi se poročila na njegovi razkošni jahti, ki je plula proti znamenitemu otoku na Bledu. Če ste kdaj bili na Bledu, potem veste, zakaj menimo, da je to raca ...

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije