Katarina se je poklonila Alu Pacinu

Pred petimi leti je izšel njun film Danny Collins. Zvezdnik je pred dnevi praznoval okroglih 80 let.
Fotografija: V filmu Danny Collins si je Al Pacino za zaročenko izbral Katarino Čas. FOTO: Arhiv filma
Odpri galerijo
V filmu Danny Collins si je Al Pacino za zaročenko izbral Katarino Čas. FOTO: Arhiv filma

Stari hollywoodski maček Al Pacino je pred nekaj dnevi praznoval okroglih osemdeset let, ob njegovem častitljivem jubileju pa se je nanj spomnila tudi naša Katarina Čas, najbolj uspešna slovenska igralka, ki ji je pred leti uspel preboj v Hollywood, kjer se je najprej znašla ob Leonardu DiCapriu, nato pa je imela čast spoznati velikega Ala.


»Vse najboljše za tvoj 80. rojstni dan, legenda. Počaščena sem in ponižna, da sem te imela priložnost spoznati in delati s tabo. To je zagotovo eden najboljših spominov v mojem življenju,« je ob fotografiji, na kateri pozira ob priljubljenem igralcu, s katerim je zaigrala v filmu Danny Collins, zapisala lepa igralka. Katarina je v omenjenem filmu, ki je v kinematografe prišel leta 2015, zaigrala Pacinovo zaročenko Sophie.

»Edina beseda, s katerima lahko opišem sodelovanje z Alom Pacinom, je preprosto nadrealno. Druge besede, ki bi lahko opisala, kaj si mislim, ne najdem,« je takrat o svojem sodelovanju povedala Katarina, ki sicer ob prvem srečanju vanj ni bila zvezdniško zagledana. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije