NAJVEČJA GLASBENA KOMEDIJA DOSLEJ

Kar bo storil Lado Bizovičar, se nikoli in nikdar ne bo več ponovilo

S predstavo Slovenska muska bo v Stožicah 27. januarja stal na največjem odru doslej.
Fotografija: Slovenska muska v Stožicah z Ladom Bizovičarjem bo menda zabavni spektakel leta. FOTO:  Jani Ugrin 
Odpri galerijo
Slovenska muska v Stožicah z Ladom Bizovičarjem bo menda zabavni spektakel leta. FOTO:  Jani Ugrin 

Lado Bizovičar je že mnogokrat dokazal, da je vsestranski ustvarjalec, zato njegov novi projekt, ki ga napoveduje za 27. januar prihodnje leto, pravzaprav ne preseneča. Tisti, ki Bizovičarja poznajo, pravijo, da gre za projekt njegovega življenja, spektakel Slovenska muska v Stožicah.

Gre za največjo glasbeno komedijo doslej, saj bo Bizovičar na oder, največji, na katerem je doslej stal, povabil različne slovenske izvajalce, ki se mu bodo pridružili na vrhunski zabavi, ki se nikoli in nikdar ne bo več ponovila. Projekt Slovenska muska v Stožicah je vzniknil iz gledališke uspešnice Slovenska muska od A do Ž. Vsi, ki so predstavo videli, vedo, da gre za visokooktanski odmerek smeha. A v primerjavi s tem, kar Lado menda pripravlja za Stožice, niso gledalci ob njegovi prvotni predstavi doživeli nič. Lado in ekipa bodo največji arenski glasbeno-komični spektakel pri nas postavili z ambicijo, da lahko Stožice gostijo tudi gledališke, ne le glasbene in športne spektakle.

Vsestranski umetnik je večkrat dokazal, da je izvrsten interpret. FOTO: MEDIASPEED.net
Vsestranski umetnik je večkrat dokazal, da je izvrsten interpret. FOTO: MEDIASPEED.net

Z odrom, postavljenim v središče parterja, in vrhunsko produkcijo, bodo poskrbeli, da bodo dogajanje lahko jasno videli in slišali vsi gledalci v dvorani. Zaradi številnih sodelujočih zvezdnikov pa bo skoraj nemogoče vse skupaj še kdaj ponoviti – tokrat so se urniki usklajevali tudi več kot eno leto vnaprej.

»Slovenska muska od A do Ž se je zgodila pred desetimi leti, ko ni obstajal instagram story, tiktok, selfie palica ali Chat GPT. To je bil čas, ko so Joker Out, MRFY, Masayah in Fehtarji še gledali risanke in ko so mnoge staroste slovenske glasbe še lahko jedli nepasirano hrano. Slovenska muska je danes kar precej drugačna. Tisto je bila gledališka predstava, to pa bo spektakel, dostojen Stožic, z obilico atraktivnih gostov,« obljublja Lado, ki je prepričan, da ne gre le za izjemen ustvarjalni, ampak tudi logistični in tehnični izziv.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije