ANA PUSOVNIK

Kandidatka za sanjskega moškega služi z erotičnimi fotografijami

Ana Pusovnik ponuja svoje vroče posnetke za nekaj več kot 10 evrov na mesec.
Fotografija: To pomlad se bori za srce sanjskega moškega Gregorja Čeglaja.
Odpri galerijo
To pomlad se bori za srce sanjskega moškega Gregorja Čeglaja.

Kandidatka v priljubljenem šovu Sanjski moški Ana Pusovnik je brez dlake na jeziku že v prvi oddaji povedala, da je doktor za moške, in očitno ni pretiravala. Mlada frizerka več kot očitno ve, kako unovčiti priljubljenost in svoje čare, saj je Gregorja Čeglaja pustila brez besed, ko se je na spoznavnem večeru pojavila v obleki, ki je razkrivala njeno zadnjico.

A kmalu zatem je kot strela z jasnega odjeknila novica, da ta mlada temnolaska denarce služi s svojimi oblinami, in sicer z erotičnimi fotografijami moško domišljijo razvnema na platformi OnlyFans. 23-letnica iz Slovenj Gradca je sicer pred vstopom v šov razkrila, da prihaja iz izjemno verne družine.
Mlada frizerka več kot očitno ve, kako razvneti močnejši spol. FOTOGRAFIJI: INSTAGRAM
Mlada frizerka več kot očitno ve, kako razvneti močnejši spol. FOTOGRAFIJI: INSTAGRAM

»Prihajam iz verne družine, kar pomeni, da sem vzgojena z veliko pomembnimi načeli v življenju, kot so ljubezen, iskrenost, spoštovanje, pogovori in razumevanje. Zaradi tega si želim moškega, ki se zaveda vseh teh vrednot. Želim si pa tudi svoje družine,« je povedala Ana, ki je priznala, da si ni želela, da bi dejstvo, da služi na omenjeni platformi, prišlo v javnost.

Postavna temnolaska, ki trenutno uživa na počitnicah v tujini, svoje erotične fotografije ponuja za 13 dolarjev na mesec oziroma nekaj več kot deset evrov, moški, ki uživajo v pogledu na njene obline, pa morajo za šest mesecev dostopa do vročih fotografij odšteti malce več kot 120 dolarjev. »To je zame en lep dodaten priliv, od tega lahko živim, in če se ne bi splačalo, tega zagotovo ne bi počela,« kratko in jedrnato pravi Ana. 

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas