LJUBEZEN PO DOMAČE

Kandidat iz šova »po glavi ves potolčen«

Objavljeno 28. september 2020 10.23 | Posodobljeno 28. september 2020 10.53 | Piše: N. Č.

Branko je doživel nenavadno nesrečo, Metka je ostala brez besed.

Branko. FOTO: zaslonski posnetek
V šovu Ljubezen po domače so se začeli prvi zmenki. K simpatični 59-letni kandidatki Metki Šeškar so na dom prispeli štirje snubci, a se je hitro pokazalo, da vsaj eden ne bo kos nalogam, ki jih je četverici zadala Metka. Branko je namreč k njej prišel z obvezano roko in rano na čelu, kar je Metko močno presenetilo.
image
Poškodovani Branko. FOTO: Pop TV


»Spet ima nekaj roko poškodovano in po glavi je ves potolčen. Je padel?« je komentirala Metka. Kot je dejal, je imel manjšo nesrečo s kolesom, ki se je zgodila ponoči, »ko je s kolesom zadel v ploščo in padel čez balanco«.

image
Metka Šeškar.. FOTO: Pop TV
Metka je snubcem naročila, naj uredijo njen dom, in kdor se bo najbolje odrezal, bo šel z njo na zmenek. Branko kljub delujoči eni roki navodil ni vzel resno in je pretežno počival, medtem ko so si ostali trije razdelili delo: eden je kuhal kosilo, drugi obrezoval drevje in tretji pospravljal hišo.

Metka (59) je v oddaji razkrila, da ima rada pozornost, nežnost in romantiko. Po dolgih desetletjih življenja s soprogom se je nekega dne odločila, da se bo razvezala in zaživela na svojem. Zdaj išče partnerja, ki ji bo kos in ji tudi pomagal pri hišnih opravilih.
Deli s prijatelji