Kakšen preobrat! Mijo poklical Nušo k sebi ...

Mija so presenetile govorice, da je ena od kandidatk v šov prišla zaradi prepoznavnosti in ne zato, da bi našla pravo ljubezen.
Fotografija: FOTO: Voyo, posnetek zaslona
Odpri galerijo
FOTO: Voyo, posnetek zaslona

Če spremljate oddajo Sanjski moški (Gospodin savršeni) na slovenski komercialni televiziji Pop TV, poznate napetosti med tekmovalkami, ki se borijo za 28-letnega Mija Matića. Deklet je vse manj, a več kot očitno je, da je Slovenka Nuša Rojs med favoritinjami postavnega mladeniča.


Mijo začel dvomiti o iskrenih namenih Nuše


FOTO: Voyo, posnetek zaslona
FOTO: Voyo, posnetek zaslona
Nuša je kot ljubljenka Mija trn v peti drugih tekmovalk, ki se potegujejo za njegovo srce, zato ne preseneča, da so v njeni odsotnosti skovale zvit načrt. Mija so presenetile govorice deklet, da je ena od kandidatk prišla v šov zaradi prepoznavnosti in ne zato, da bi našla pravo ljubezen. Posumil je, da je to Nuša, zato jo je povabil na pogovor.

»Od nekaterih sem slišal, da vsa dekleta nimajo iskrenih namenov z mano. Predvidevam, da so govorile o tebi. Kakšne so tvoje namere? Začel sem dvomiti,« je dejal Mijo.


Nuša mu je priznala, zakaj se je prijavila v šov


FOTO: Voyo, posnetek zaslona
FOTO: Voyo, posnetek zaslona
Ko je Mijo prišel v hišo in je želel govorit z Nušo, je ta povedala: »Ne vem, zakaj me je poklical k sebi«. Ko je izvedela, za kaj gre, mu je odgovorila: »Nisem edina, ki je prišla v šov tudi zaradi sebe, samopromocije in priložnosti, ki bi se mi s tem odprle. Menim, da sem edina, ki ti je do zdaj to priznala. Samo o meni se v hiši govori, a me ni sram priznati. Tebi sem to povedala in želim si ostati,« mu je odgovorila Nuša.


Mijo priznal, da ga je nekoliko prizadela


Mijo je priznal, da ga je odgovor nekoliko prizadel, saj je verjel v iskrene namene, torej ljubezen. »Razvila so se neka čustva, zato me je to malo prizadelo,« je dejal po njunem pogovoru.

Preberite še:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije