O PRAVI RAZDALJI

Kako narazen sedita sovoditelja Petra Kerčmar in Jani Muhič?

Objavljeno 16. april 2020 18.22 | Posodobljeno 16. april 2020 15.47 | Piše: A. L.

Bralec je prepričan, da prav tako na manjši razdalji od priporočene ...

Kako skupaj sedita voditelja informativne oddaje? FOTO: Pop TV
Včerajšnja informativna oddaja na Pop TV je nekatere dvignila pokonci, češ da ministru Alešu Hojsu voditeljica Petra Kerčmar očita nekaj, česar niti sama ne spoštuje (podrobnosti dogajanje v oddaji najdete na povezavi). Našemu bralcu Sašu se zdi, da je s sovoditeljem Janijem Muhičem sedela bližje, kot velevajo priporočila (1,5 metra razdalje).

Kako skupaj ali narazen sedita voditelja, smo preverili na Pop TV oziroma pri Pro Plusu, od koder so odgovorili: »Naši voditelji so v zadnjih tednih svoje delo opravljali ločeno. Ob doslednem upoštevanju vseh varnostnih ukrepov in ob dejstvu, da so naše voditeljice in voditelji, ter novinarske ekipe zdravi, osrednjo informativno oddajo 24UR od tega tedna dalje znova vodijo v paru, v priporočenem razmaku 1,5 m.«


Dodajajo, da dosledno upoštevajo priporočila o varnostni razdalji in nošenju zaščitne opreme, njihove ekipe pa uporabljajo daljša držala za mikrofone in spoštujejo prav vse predpise. Ob vhodih so namestili razkužila, že nekaj časa pa tudi razkužujejo delovne prostore.
Deli s prijatelji