GLASBA

Kaj se plete med Challetom in Janom?

Plestenjak in Challe sta se samozavestno sprehodila po rdeči preprogi. Jan se je odločil, da bo prihajajoči koncert promoviral drugače.
Fotografija: Skupaj sta posnela pesem Velik je ta svet. FOTO: Mediaspeed.net
Odpri galerijo
Skupaj sta posnela pesem Velik je ta svet. FOTO: Mediaspeed.net

Oba sta uspešna, priljubljena, vendar je eden od njiju veliko dlje na glasbeni sceni kot drugi. Jan Plestenjak ima več izkušenj, za njim je lepo število koncertov, se je pa lani odločil, da si bo vzel premor in se posvetil ustvarjanju glasbe.

V njegovo življenje je pred kratkim vstopil priljubljeni mladi pevec Challe Salle, ki sliši na ime Saša Petrović, in s starim mačkom Janom posnel duet Velik je ta svet, ki je naletel na pozitivne odzive in so ga ljudje dobro sprejeli. Njuno sodelovanje je bilo za marsikoga presenečenje, saj - roko na srce - nihče ni pričakoval, da bo Jan posnel pesem s katerim od raperjev, vendar je prav zaradi tega njegova nova pesem nekaj posebnega.

Challe Salle je trenutno eden najbolj predvajanih glasbenikov v Sloveniji. FOTO: Mediaspeed.net
Challe Salle je trenutno eden najbolj predvajanih glasbenikov v Sloveniji. FOTO: Mediaspeed.net

»Zdaj je tisti čas, ko se prebija do najširšega občinstva, in se mi zdi prav, da sva se našla prav v tem trenutku in ustvarila sinergijo dveh različnih izvajalcev - enega, ki je v velikem vzponu, in drugega, ki že dolga leta koncertira po državi. Ko gledam njega, se spominjam sebe in tega, kako so se mi začela v nekem trenutku po dolgih letih borbe odpirati vrata. Meni ni takrat nihče stopil nasproti,« je o Challetu povedal Jan, ki je v čast njuni novi pesmi in sodelovanju v svojem lokalu v nakupovalnem središču v Ljubljani pripravil dogodek.

»Več v tiskani izdaji. Dobite jo v bližnji trafiki, v aplikaciji na pametnih telefonih in tablicah ali pa jo naročite v e-trafiki«

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije