TEŽAVE

Kaj se je zgodilo Nini Radi? Oglasila se je iz bolnišnice

»Ta operacija bo pomembno vplivala na mojo prihodnost,« je sporočila javnosti.
Fotografija: Nina Radi. FOTO: Voyo
Odpri galerijo
Nina Radi. FOTO: Voyo

Pred dnevi je Slovenijo pretresla vest, da je v Splošni bolnišnici Celje prišlo do zamenjave pacientov. Eden od njih je umrl, drugi preživel. Svojci so pokojnega pokopali, na koncu pa ugotovili, da njihov sorodnik sploh ni preminil. Kakšen šok je doletel drugo družino, si verjetno ne moremo niti misliti.

Zdaj se je v bolnišnici znašla nekdanja udeleženka šovov Sanjski moški in Kmetija Nina Radi. Ustrezno so jo opremili z zapestnico, a dekle ni želelo ničesar prepustiti naključju, zato si je na roko s kemičnim svinčnikom izpisalo svoja ime in priimek.

Zakaj je Radijeva v bolnišnici, še ni znano. »Zakaj sem v bolnici, vam povem v naslednjih dneh, ko bo operacija za mano. Ta operacija bo pomembno v bistvu vplivala na mojo prihodnost in upam, da se ne odkrije kaj hujšega in mi uniči plane za naprej

Ob tem je javnosti razkrila še: »Ker je ravno v bolnišnici, v kateri sem, prišlo do zamenjave imen dveh pacientov, sem se spomnila, da tega še nisem omenila nikoli ... Obstaja še ena Nina Radi. Obe prihajava iz istega konca Slovenije, obe imava enako letnico rojstva 1989.« Nekaj zmede je zaradi tega bilo, priznava.

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas