EXATLON SLOVENIJA

Jureta Koširja boste v tej vlogi videli prvič

Septembra se na male zaslone vrača najtežja televizijska športna preizkušnja Exatlon Slovenija. V novi sezoni nas čakajo novi poligoni, novi tekmovalci pa tudi nov voditelj – Jure Košir.
Fotografija: Nekdanji smučarski as se bo prvič znašel v vlogi televizijskega voditelja. FOTOGRAFIJI: PLANET TV
Odpri galerijo
Nekdanji smučarski as se bo prvič znašel v vlogi televizijskega voditelja. FOTOGRAFIJI: PLANET TV

Na male zaslone se jeseni vrača najtežja televizijska preizkušnja, ki je v prvi sezoni navdušila slovenske gledalce in okronala dva zmagovalca, Marjanco Polutnik in Franka Bajca. Novi ekipi bo na osupljive poligone v čudoviti, a tudi vroči Dominikanski republiki pospremil voditelj Jure Košir, ki bo tako zamenjal voditelja prve sezone Mirana Ališiča. Nekdanjega vrhunskega športnika, ki dobro ve, kaj so tekmovalni duh in ekstremni fizični izzivi, bomo prvič videli v takšni vlogi.

»Gre za dobro oddajo, ki vsekakor odstopa od klasičnih resničnostnih šovov. Predvsem mi je všeč, da propagira gibanje in lahko mlade nagovori k treniranju, k vadenju spretnosti, ter predaja sporočilo, da je ekipni duh pomemben,« pravi Jure. »Mislim, da gre za ravno pravšnjo mero resničnostnega in tekmovalnega športnega izziva, zato sem z veseljem sprejel ponudbo za sodelovanje v tem edinstvenem projektu,« dodaja nekdanji smučarski as, ki priznava, da mu bo največji izziv predstavljalo komentiranje tekem na poligonih, a kot pravi športnik se nove vloge veseli in se je loteva s svežim zagonom.»Poslušal sem komentatorje, ki so komentirali moje vožnje, zdaj pa se bom v tej vlogi znašel sam in upam, da bom s svojim glasom znal pričarati še dodatno vznesenost tekme,« pravi in poudarja, da sta tudi pri tem potrebna vaja in trening.

Mikič se bo Koširju pridružil kot posebni poročevalec s terena.
Mikič se bo Koširju pridružil kot posebni poročevalec s terena.
Čustva in razpoloženje tekmovalcev in tekmovalk v novi sezoni Exatlona pa bo tokrat preverjal posebni poročevalec s terena Igor Mikič, ki je poligone v prvi sezoni preizkusil tudi sam in zato iz prve roke ve, kakšni so izzivi in pritiski tega športnega tekmovanja.»Exatlon je bil čudovita izkušnja in si jo bom zapomnil za vse življenje. Zelo sem počaščen, da se bom lahko preizkusil v tej novi vlogi,« pravi Mikič, ki si je prislužil vzdevek Mišica, hkrati pa prizna, da ga najbolj skrbi, da bi ga preveč srbele pete in bi se znova želel pomeriti na poligonih. Kot nekdanji tekmovalec bo pozoren tudi na podrobnosti, na katere gledalci ne pomislimo, seveda pa se bo znal tudi pošaliti in sprostiti napeto ozračje.

Exatlon Slovenija bo tudi v drugi sezoni pred neverjetne športne izzive postavil najpogumnejše ter fizično najbolje pripravljene tekmovalke in tekmovalce, ki bodo dokazovali, da smo Slovenci resnično predani športu. V ekipah bomo prepoznali nekaj znanih obrazov ter jih spremljali v ekstremnih preizkušnjah, ki jih bodo lahko opravili le psihično in fizično najmočnejši. Najboljša med ženskami in najboljši med moškimi bosta poleg naziva zmagovalec tekmovanja Exatlon Slovenija prejela vsak po 50.000 evrov.

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas