THE BIGGEST LOSER

Je Mojca samska? Tako odgovarja na govorice

Tekmovalka resničnostnega šova je razkrila, čemu se je popolnoma odpovedala. 
Fotografija: Udeleženci oddaje The Biggest Loser. FOTO: Facebook
Odpri galerijo
Udeleženci oddaje The Biggest Loser. FOTO: Facebook

Ko je Šentjurčanka Mojca Fajs zapustila šov The Biggest Loser, se ni vrnila na kmetijo, kjer je živela s svojim izbrancem Stankom. »Odkar sem šla iz hiše, sem doma. Na kmetiji je bilo preveč vsega, pa sem se odločila, da se posvetim hujšanju doma,« nam je zaupala Mojca, ki se vsak dan pridno rekreira, saj namerava izgubiti še 10 kilogramov. Trenutno se številka na njeni tehtnici ustavi pri 80.
Ker smo slišali, da je Mojca zapustila kmetijo, nas je zanimalo, ali to pomeni, da je velike ljubezni med njo in Stankom konec, a je vsa ta namigovanja odločno zanikala. Tudi sam je prilagodil svoje prehranjevalne navade njenim, ki so se precej spremenile. To pomeni, da se je Mojca odpovedala celo ocvirkom. »Ocvirkov ni več v mojem življenju.«
Mojca nestrpno pričakuje tudi pomembno sporočilo s Planet TV, ki naj bi ga prejela še danes. »Čakam, da mi sporočijo, ali sem sprejeta v pevski šov. Sicer sem prepričana, da mi je uspelo, a če mi ne bo, tudi ne bo konec sveta in me ne bo potolklo,« nam je zaupala.
 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije