KOLEGICI

Javno priznala, da zalezuje voditeljico RTV: poglejte, kaj ji sporoča

Objavljeno 09. januar 2020 13.25 | Posodobljeno 09. januar 2020 13.54 | Piše: N. Č.

Ana Tavčar ima prijazno zalezovalko v primerjavi s tem, kar je moral trpeti Mario Galunič.

Vsestranska voditeljica Ana Tavčar, ki vodi, poje, pleše, kuha in še kaj. FOTO: Facebook
Ana Tavčar je vsestranska voditeljica oddaje Dobro jutro na TV Slovenija. Javnost navdušuje z izbiro oblačil, s svojo podobo pa se dnevno rada pohvali tudi na spletnih omrežjih. Pred gledalci ne skriva, da si studio rada deli s sodelavkami, s katerimi se razume tudi v zasebnem življenju. Še posebej dobro se počuti z Lorello Flego.
 

Flegova ji je sporočila, da je njena zalezovalka


image
Zapis Lorelle Flego na instagramu. FOTO: Zaslonski posnetek, 
Prijateljstvo med Ano in Lorello je vzajemno, kar je z objavo na instagramu slednja potrdila. V angleščini je zapisala, da je Anina zalezovalka in privrženka ter ji poslala poljubčke (I am your stalker and I am your fan), česar je bila Ana zagotovo vesela. Večkrat se je namreč sodelavki zahvalila za njeno prijateljstvo: »Hvala Lorella, ker si zlata, topla, lepa, inteligentna in navdihujoča. In zabavna,« je zapisala Ana, ki je večkrat sporočila, da se v studiu počuti kot doma.
Preberite tudi: Srhljivo: slovenski estradniki žrtve brutalnih zalezovalcev


image
Lorella Flego in Ana Tavčar. FOTO: Instagram
Galuničeva zalezovalka mora na zdravljenje


V tokratnem primeru seveda ne gre za klasično zalezovanje, ki je lahko tudi srhljivo, kar so na svoji koži občutili številni znani Slovenci. Miša Molk, Katja Fašink, Mario Galunič, Sebastian Cavazza, Pika Božič in Lucija Gubenšek  so denimo zaradi zalezovalcev doživljali kalvarije. Nekatere se še niso končale. Po dolgih letih se je v torek zaključil postopek proti Korošici, ki je kar dve desetletji zalezovala Galuniča. Sodnica je odločila, da je ta hudo bolna in da more na zdravljenje v psihiatrično kliniko. Obdolženka sicer trdi, da ni bolna in da se ne bo zdravila ...
Deli s prijatelji