PROSTI ČAS

Javil se je Dejan Židan, takšnega ga nismo navajeni (FOTO)

Očitno ima sedaj več prostega časa.
Fotografija: Dejan Židan. FOTO: Blaž Samec 
Odpri galerijo
Dejan Židan. FOTO: Blaž Samec 

Prejšnji teden je sedaj že nekdanji predsednik SD Dejan Židan sporočil novico, ki je javnost ni pričakovala. Vodenje stranke je predal kolegici in evropski poslanki Tanji Fajon. Židan je na čelo stranke stopil pred natančno šestimi leti, sprva kot vršilec dolžnosti, ko je nasledil Igorja Lukšiča.  

Židan je zatrdil, da gre izključno za posledico njegove odločitve in da pritiskov ni bilo. Po predaji poslov je Fajonova že aktivno zagrizla v delo, Židan pa si je vzel tudi nekaj časa zase. Na instagramu je objavil sproščeno fotografijo, na kateri je z ženo in zapisal:

»Otvoritev kino sezone. V Art kinu vrtijo neverjetno dober film, ki ga zelo priporočava. Nenavaden teden s Tesso je nizozemsko/nemški izdelek. Ob takšnih filmih sva vedno znova navdušena nad evropsko filmsko ustvarjalnostjo.«
FOTO: Instagram
FOTO: Instagram

Preberite tudi: 
Čustveno slovo od Židana: Dragi Dejan, pripeljal si me v politiko ...
Kot strela z jasnega: Židan odhaja, na čelo SD prihaja ženska


Tudi sicer Židan pogosto objavi kakšen utrinek s svojo ženo že od študentskih let – Tatjano Gider Židan


Družinskega življenja Židan ne razkriva pogosto, medijem je zaupal le, da sta prvorojenca Aljošo dobila še kot študenta, zaradi česar sta združila moči in najtežje mesece z dojenčkom preživela skupaj – razpeta med knjigami in otroškim jokom.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije