V KOPALKAH

Jasna Kuljaj sredi žgečkljive stave

Če Željkiću uspe shujšati za 25 kilogramov, bo zadnjo oddajo vodila v kopalkah.
Fotografija: Jasna Kuljaj se boji, da bi stavo izgubila. FOTO: mediaspeed.net
Odpri galerijo
Jasna Kuljaj se boji, da bi stavo izgubila. FOTO: mediaspeed.net

Voditeljica oddaje Od težaka do junaka Jasna Kuljaj s cmokom v grlu in z velikim strahom spremlja napredek komentatorja oddaje Željka Čakarevića - Željkića, ki je srčni izbranki in tudi sebi obljubil, da bo do konca tretje sezone priljubljenega šova The Biggest Loser Slovenija shujšal za 25 kilogramov.
...
...

»Če mu to uspe, bom morala zadnjo oddajo voditi v kopalkah,« v smehu pove Jasna. Željko je s pomočjo osebnega trenerja in prav tako komentatorja omenjene oddaje Andreja Milutinoviča v treh tednih izgubil že deset kilogramov, kar še posebno veseli njegovo boljšo polovico Petro Skrivarnik, s katero sta se pred petimi meseci razveselila prvega otroka, sina Nikole.
Željkić se je v treh tednih znebil desetih kilogramov. FOTO: Planet TV
Željkić se je v treh tednih znebil desetih kilogramov. FOTO: Planet TV

Petra upa, da bo Željkić tokrat res vztrajal, in se veseli predvsem tega, da bo več prostora v postelji in da bo lahko na letalu normalno sedela. »Predvsem pa tega, da bo pri posteljnih aktivnostih tudi on kdaj zgoraj, ne da bi bilo pri tem ogroženo moje življenje,« v smehu pove Petra.

Poleg rednih treningov se Željkić pridno drži tudi omejene prehrane. »Moja draga ima že poln kufer pripravljanja piščanca,« pravi Željkić, ki mu gredo na treningih najbolj na živce »ženske vaje«. To so po njegovih besedah tiste, pri katerih si »kot na ginekološkem stolu in širiš noge«.


In kaj se bo zgodilo, če mu do konca letošnje sezone ne uspe doseči zastavljenega cilja? »Potem se bova morala v oddaji z Andrejem pojaviti gola.« Drzna stava, ni kaj. 

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas