POČIL MU JE FILM

Jan iz Kmetije: To je 'gonjerija', 'favšarija', hudobija, psihiatrija

Spravil se je na sotekmovalko in zdaj je pojasnil, zakaj je to naredil. Pravi, da ne obžaluje niti ene besede.
Fotografija: V boj so vstopili štirje novi tekmovalci. FOTO: Pop TV
Odpri galerijo
V boj so vstopili štirje novi tekmovalci. FOTO: Pop TV

Na kmetiji so bili tekmovalci in gledalci priče pravemu incidentu. Zakuhal ga je kar glava družine Jan, ki se je znesel nad Majdo in močno povzdignil glas nad njo. Zmotilo ga je Majdino razmišljanje o Marii. Očital ji je, da nič ne dela in da se samo sprehaja po kmetiji. Poslal jo je v hlev spat in jo napadel z žaljivkami. Očital ji je, da smrdi in da dela samo svinjarijo. Majda je bila v šoku in dejala, da jo je zelo ponižal.
 
Številni so bili nad njegovim dejanjem zgroženi, po izbruhu pa se je Jan oglasil tudi na facebooku in se je razpisal, zakaj se je tako znesel nad njo, kot se je. »Če spi v 'štali' s kravami, misli, da se ji ni treba umivati in osnovnega higienskega minimuma upoštevati,« je zapisal in svojim prijateljem razkril, da s kravami spi, ker je naj ne bi nihče drug želel v sobi.

»Delam na tem, da bom zapustil kmetijo! V svinjaku in s svinjami nikoli nisem živel,« je zapisal in dodal, da v svojih 56 letih življenja česa takega še ni doživel. Sotekmovalki je še očital, da se je mlajšim sotekmovalcem poskušala prikupiti tako, da jim je dajala tobak, ki naj bi ga pritihotapila na posestvo.

Dodal je še, da se res ni želel spraviti na žensko, a da ga je sama tako močno izzvala, da je dobila to, kar je iskala. »To ni kmetija, kot sem si jo predstavljal. To je 'gonjerija', 'favšarija', hudobija, psihiatrija in večina jih sodi v Polje ali Hrastovec,« je še zapisal in dodal, da nič ne obžaluje izrečenih besed, saj je to njegova sotekmovalka po njegovem mnenju zaslužila.  


 

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas