Iztok bo zamenjal Danico

Po oddaji Dobra volja, ki je na sporedu TV3, Iztok prevzema tudi oddajo Nov faktor. Želi si stalno ekipo komentatorjev, a se znani sočnim komentarjem radi izognejo.
Fotografija: Načrtuje tudi skorajšnjo vrnitev oddaje Gartnerjev bordel. FOTOGRAFIJE: OSEBNI ARHIV
Odpri galerijo
Načrtuje tudi skorajšnjo vrnitev oddaje Gartnerjev bordel. FOTOGRAFIJE: OSEBNI ARHIV

Zaradi izjemnih razmer, povezanih z epidemijo, se tudi televizijski spored nekaterih televizij ves čas spreminja in prilagaja. Ker zaradi prepovedi druženja veliko vsebin ni izvedljivih, so se tudi na TV3 odločili, da gledalcem ponudijo nove, zanimive oddaje.

Med temi je oddaja Dobra volja z Iztokom, ki jo vodi Celjan Iztok Gartner, bolj znan kot Faking Iztok, ki je še nedavno vodil svojo oddajo Gartnerjev bordel, v kateri je gostil številne znane obraze, ki so brez zadržkov spregovorili tudi o najintimnejših trenutkih svojega življenja. Oddaja Dobra volja z Iztokom je na sporedu vsak dan v tednu, od ponedeljka do petka, ob 16.45, v njej pa klepeta z različnimi gosti.

Jerca Legan Cvikl bo ena od Gartnerjevih komentatork v oddaji Nov faktor na TV3 Medias.
Jerca Legan Cvikl bo ena od Gartnerjevih komentatork v oddaji Nov faktor na TV3 Medias.
»Dobra volja se je odlično prijela med gledalci in mislim, da je to ena redkih avtorskih oddaj, ki se vsak dan odvijajo v živo. Vse delam in pripravljam sam, zato mi to vzame veliko časa. A ker to rad delam, me vsak dan napolni z novo energijo, še posebno ko vidim, da je všeč tudi gledalcem. Sploh pa s predvajanjem raznih posnetkov polepšam dan tistim, ki jih pošljejo, in takih je vse več. Resda so me bili gledalci bolj vajeni gledati v mojem bordelu, zato so bili nekateri kar šokirani, ko so videli, da zdaj vodim družinsko oddajo. A so se že lahko prepričali, da sta ti dve vlogi čisto različni in da obvladam tudi to drugo plat. Pa še psička Puja imam ves čas ob sebi in ta moj mali črni kosmatinec je že postal najslavnejši slovenski pes,« pravi Iztok, ki pa maja prevzema tudi vodenje oddaje Nov faktor, ki jo je doslej vodila svetlolasa Prekmurka Danica Lovenjak.

Iztok in njegov Pu, ki je že postal najbolj slaven slovenski pes.
Iztok in njegov Pu, ki je že postal najbolj slaven slovenski pes.
»Tudi vodenje te oddaje so zdaj zaupali meni in priprave so seveda v polnem teku, saj je mesec maj tako rekoč pred vrati. Tudi ta oddaja bo nastajala od doma, format pa bo načeloma enak, kot je bil, le da bo narejena v drugačnem stilu. Zagotovo bo bolj energična, provokativna, ostra, direktna, odštekana in brez dlake na jeziku. Želim si imeti stalno ekipo komentatorjev, s katerimi bi obdelovali različne teme, a žal so slavni Slovenci pogumni samo za kamero in malo manj pred njo, saj se bojijo komur koli zameriti,« pravi Gartner, ki pa je za prve tri oddaje, ki bodo na sporedu ob petkih, sobotah in nedeljah, našel dva super komentatorja, ki bosta morda postala stalnica njegove ekipe.


»Prva je prekaljena novinarska mačka Jerca Legan Cvikl, drugi pa legendarni pevec Božidar Wolfand - Wolf, ki je prav tako namazan z vsemi žavbami,« nam je razkril Gartner, ki bo tako na TV3 prisoten čisto vsak dan. »Planiram, da se bo že maja vrnila na spored tudi moja oddaja Gartnerjev Bordel, tako da bom res polno zaposlen,« pravi jezični Iztok Gartner. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije