VELIKI PRESKOK

Iz Big Brotherja na poslanski stolček

LMŠ je predlagala novega ministra za javno upravo. S tem se je sprostil stolček za Nino Maurovič.
Fotografija: Zadnja leta je gradila tudi pevsko kariero. FOTO: Mediaspeed.net
Odpri galerijo
Zadnja leta je gradila tudi pevsko kariero. FOTO: Mediaspeed.net

Estradnici, pevki in tekmovalki prve sezone resničnostnega šova Big Brother se bo, kot kaže, uresničila velika želja. Če bo šlo pri imenovanju kandidata za ministra za javno upravo Rudija Medveda vse po načrtih, bo Nina Maurovič sedla na njegov poslanski stolček. Medveda so za kandidata za ministra predlagali po debaklu na zaslišanju Tugomirja Kodelje, ki ga je LMŠ kljub potrditvi na pristojnem parlamentarnem odboru dan pozneje umaknila in napovedala zamenjavo.
Nina se je na začetku poletja podala v politične vode. FOTO: Facebook
Nina se je na začetku poletja podala v politične vode. FOTO: Facebook

A bolj kot Medveda slovenska javnost pozna Maurovičevo. Večina si jo je namreč zapomnila kot razvpito tekmovalko v prvi sezoni šova Big Brother iz leta 2007, v katerem je pred kamerami sotekmovalki razkrila, kako je na spletu našla moškega, za katerega je bila prepričana, da je njena sorodna duša, in z njim prevarala moža. »Nisem bila pripravljena pustiti vsega, vzeti sina in odpotovati v Južno Afriko. Samo po elektronskih sporočilih sva v stikih. Samo poletje imava zase, samo tri tedne,« je takrat dejala Nina.




Po sodelovanju v resničnostnem šovu so se Nini odprla vrata v svet slavnih in glasbe. Začela je graditi svojo pevsko kariero, s Katjo Fašink je sodelovala v zasedbi Carice in kot solo izvajalka nastopila na številnih slovenskih glasbenih festivalih. V zadnjih letih je delovala kot urednica ter kreativna in izvršna producentka.
Pred kamerami je razkrila resnico o svojem dvojnem ljubezenskem življenju. FOTO: Posnetek zaslona
Pred kamerami je razkrila resnico o svojem dvojnem ljubezenskem življenju. FOTO: Posnetek zaslona

»Uredila sem si zasebno življenje, rešila stanovanjsko vprašanje, odprla sem lastno podjetje, uspešno pridobivam posle in krmarim med pastmi in čermi samostojnega podjetništva. Da sem neizkušena in premlada? Ne se šaliti,« je zapisala v svoji predstavitvi na spletni strani LMŠ, ko je v začetku poletja vstopila še v politične vode.

Dodala je še, da je polna idej, pozitivne energije in zagona. Glede na to, da je znana po tem, da ji jezik teče kot namazan, se gotovo ni bati, da bi med izkušenimi mački v državnem zboru kdaj ostala brez besed.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije