DENARJA OD NIKODER

Incident po Milijonarju, posredoval celo Slavko Bobovnik

Objavljeno 05. februar 2020 19.47 | Posodobljeno 05. februar 2020 21.31 | Piše: N. B.

V kvizu je osvojil nagrado, nato pa dolgo čakal na izplačilo.

Slavko Bobovnik. FOTO: Ana Kovač
Na twitterju se je vnel pravi boj med voditeljem kviza Milijonar Slavkom Bobovnikom in neko jezno žensko. Njen znanec je namreč pred časom osvojil 8000 evrov v kvizu, a denarja do včeraj ni prejel. »Namesto da se hvalite z gledanostjo oddaje Milijonar, raje poskrbite za to, da bo fant, ki si je z znanjem in razgledanostjo pošteno pridobil 8000 €, prejel svoj denar. Pogodbeni 60-dnevni rok za izplačilo je že mimo, denarja pa od nikoder. Sramota.«

Kljub temu da Bobovnik kot voditelj oddaje nima neposrednega vpliva na izplačila sodelujočim, pa je očitno zadevo vzel v svoje roke. Prav danes so namreč ustvarjalci oddaje tekmovalcu izplačali denarno nagrado, kar je Bobovnik slikovno podkrepil tudi s potrdilom o plačilu, ženska pa se mu je zahvalila za razrešitev neprijetne zagate.

Planet TV odgovarja

Za pojasnila smo se obrnili tudi na Planet TV. »Tekmovalci, ki v kvizu Milijonar osvojijo neki znesek, ga dobijo nakazanega v 60 dneh. Do zamika lahko pride, kadar valuta pade na soboto ali nedeljo, praznike in podobno. Tudi izplačilo tekmovalcu, ki je v oddaji osvojil 8000 evrov, je bilo izvedeno,« pojasnjujejo v službi za odnose z javnostjo. A glede na to, da so s plačilom po besedah Bobovnika zamujali teden dni, verjetno za zamudo niso bili krivi niti prazniki (ki jih ni bilo) niti vikend. So pa plačilo, naključno ali ne, izvedli ravno po javni objavi na twitterju in našem povpraševanju o razlogih za zamudo.


Deli s prijatelji