ANITA FERLIN IN ZALA RESNIK

Hitrost in kulinarika gresta z roko v roki (FOTO)

Čokoladne bombe ob vročih avtomobilskih izpuhih ...
Fotografija: Udeleženki 8. sezone MasterChefa Zala Resnik in Anita Ferlin. FOTO: Osebni arhiv
Odpri galerijo
Udeleženki 8. sezone MasterChefa Zala Resnik in Anita Ferlin. FOTO: Osebni arhiv

Na letališču v Lescah je bil pred kratkim športni dogodek Head2Head, kjer je asfalt vibriral pod težo hudih avtomobilov. Autobroker je na pisto pripeljal kar nekaj vročih mašin, s katerimi so nudili taksi in panoramske vožnje in s tem marsikomu izpolnili željo po vožnji s prestižnimi avtomobili.

Anitine in Zaline slaščice so šle za med. FOTO: Osebni arhiv
Anitine in Zaline slaščice so šle za med. FOTO: Osebni arhiv
Hitrost in kulinarika gresta z roko v roki, zato je organizator poleg drzne in hitre vožnje poskrbel za obiskovalce tudi s sladkim kotičkom. »Z nekdanjo sotekmovalko Zalo Resnik sva v ta namen pripravili dve različni sladici. Čokoladno karamelni 'cupcake' v kozarcu, ki je bil prava čokoladna bomba, z ravno pravšnjo mero domače kremne 'toffee karamele' in za piko na i, slano arašidovo kremo ter osvežilni breskov 'cheesecake' v lončku, ki je bil namenjen ljubiteljem osvežilnih sadnih sladic«, je povedala udeleženka 8. sezone MasterChefa Anita Ferlin.

Na prireditvi je bil tudi letošnji sanjski moški Blaž Kričej Režek, ki je s svojo prisotnostjo privabil mnoge poglede mladenk od vročih avtomobilskih izpuhov in vrhunskih slaščic.

Na dogodek je prišel tudi Sanjski moški Blaž Kričej Režek. FOTO: Osebni arhiv
Na dogodek je prišel tudi Sanjski moški Blaž Kričej Režek. FOTO: Osebni arhiv

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas