PRVI VNUK

Hčerka Petra Lovšina rodila: poglejte, kaj je napisala babica Darja

Pero Lovšin je po dveh vnukinjah dobil še vnuka.
Fotografija: Oče in hči, Pero in Nejka Lovšin. FOTO: Mediaspeed
Odpri galerijo
Oče in hči, Pero in Nejka Lovšin. FOTO: Mediaspeed

V družini Lovšin je te dni veselo. Glasbenik Peter Lovšin in njegova soproga Darja sta prijateljem na facebooku sporočila, da je njuna hčerka Nejka Lovšin Zupanc znova postala mamica. Rodil se ji je sinček Jan. »Sreča je prišla zjutraj ob 6.16. Težek je 4.030 gramov. Izrezan ati,« je zapisala presrečna babica in skupaj z novopečenim dedkom Nejki namenila iskrene čestitke.


Nazdravili Jančku


Za prekaljenega rockerskega mačka je to prvi vnuk in vsekakor bo starima staršema popestril marsikatero urico. Superbabica Darja je za novorojenčka že spletla komplet copatk in kapico, da mu bo v prvih mesecih življenja prijetno in udobno. Komaj pa že čaka, da bo vnuka lahko objela. »Radost! Kaj pa Janček dela! Zelo si za že želim poujčkati in stisniti k sebi,« je zapisala Darja, medtem ko je »Pero pretrogal kapesante, konjak pa že teče«.

Posvetilo starih staršev vnučku in hčerki Nejki. FOTO: Facebook
Posvetilo starih staršev vnučku in hčerki Nejki. FOTO: Facebook


V družini se bo tako po dolgih letih spet zaslišal dojenčkov jok. Nekaj izkušenj z vnuki Pero in Darja že imata, saj je Nejka že mamica dveh hčera, ki pa sta že najstnici. Ena od njiju,15-letna Ina Lovšin Zupanc, je lani dedku pomagala ustvariti videospot za pesem Ko gre vse k vragu.

Pletenine za vnučka. FOTO: Facebook, posnetek zaslona
Pletenine za vnučka. FOTO: Facebook, posnetek zaslona


Zakonca Lovšin, ki sta poročena že štiri desetletja, imata poleg Nejke še sina Mateja Lovšina, ki je je leta 2019 poročil s Sašo Zagorc, glasbenico in članico skupine Hellcats.

Mama in sin na sestanku svojega zavoda na pobeljenih strminah. FOTO: Facebook
Mama in sin na sestanku svojega zavoda na pobeljenih strminah. FOTO: Facebook


Oba Perova otroka pa sta uspešna v tem, kar delata. Nejka je življenje posvetila duhovnosti, saj je mojstrica reikija in inštruktorica joge, medtem ko je Matej skupaj z mamo direktor v Zavodu za izobraževanje o diabetesu Dita, ki jo je ustanovila prav Darja.

image_alt
FOTO: Pero Lovšin ponosen, sin Matej je naredil velik korak

 

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas