Grdo so ga potegnili za nos

Radijski voditelj Tim Kores je bil prepričan, da mu je čestitala Ariana Grande.
Fotografija: Kori je postal žrtev potegavščine. FOTO: INSTAGRAM
Odpri galerijo
Kori je postal žrtev potegavščine. FOTO: INSTAGRAM

Tim Kores - Kori​ je te dni praznoval 31. rojstni dan. Sodelavci na Hitradiu Center so mu pripravili presenečenje, ki si ga bo zapomnil za vse življenje. Pri izbiranju idej so želeli biti čim bolj originalni, zato je bilo treba krepko napeti možgane. Kori je znan tudi po tem, da si rad privošči šale na račun sodelavcev in kolegov in jih pogosto krepko potegne za nos, zato so se odločili, da je prišel čas, da z njim poravnajo račune.

Zavrteli so mu avdioposnetek, v katerem mu čestita svetovna zvezdnica Ariana Grande. Povedali so mu, da so uporabili vse zveze v tujini, da so prišli do nje, in Kori je bil navdušen in presrečen, ker se je nanj spomnila zvezda svetovnega formata. Ves dan se je v eter zahvaljeval sodelavcem in se postavljal z voščilom.


Naslednji dan pa so mu razkrili, da je bila vse skupaj le šala ter da je čestitko posnela njegova sodelavka in kolegica Anabel, ki se je odrezala več kot odlično. Celo šaljivec Korijevega formata, ki menda ne pade kar na vsak štos, je za kratek čas verjel, da ga boža glas slovite pevke. A žal niti slučajno ni bilo tako. Ariana Grande namreč žal ne ve, da Kori obstaja, in še manj, da je praznoval rojstni dan.
Ni mu voščila zvezdnica Ariana Grande. FOTO: REUTERS
Ni mu voščila zvezdnica Ariana Grande. FOTO: REUTERS

»Barabe. Ampak vedite, vse se vrača, vse se plača, in samo pazite se me, ker moja domišljija od danes naprej ne pozna meja,« je zagrozil sodelavcem, ob tem pa se vsi sprašujejo, kdo bo naslednja žrtev njegove potegavščine. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije