Glasba ostaja doma

Po Tomiju Megliču tudi Ana Soklič.
Fotografija: Ana v izolaciji pripravlja nov album. FOTO: ADRIAN PREGELJ
Odpri galerijo
Ana v izolaciji pripravlja nov album. FOTO: ADRIAN PREGELJ

Čeprav že dober mesec ni koncertov, to ne pomeni, da ljubitelji različnih zvrsti glasbe nimajo možnosti spremljati svojih najljubših glasbenic, glasbenikov in skupin. In med drugimi so to možnost omogočili ustvarjalci odlično sprejetih Koncertov s kavča, ki potekajo na pobudo Turizma Kranjska Gora.

Minuli petek je večer številnim oboževalcem popestril Tomi Meglič iz Siddharte: »Igral sem na električno in akustično kitaro, veliko je bilo eksperimentiranja in mislim, da so gledalci lahko uživali. Vse komade je bilo treba prearanžirat v neki rockerski one man band, ker sem bil tokrat čisto sam,« je povedal o svojem t. i. kavč koncertu. Dan pozneje se je za mešalko znašel Dalaj Eegol, znan tudi kot Ali En.

»Kavč je pri meni zaseden z različno šaro, sem pa pripravil DJ set, v katerem je bil bolj radijski set z veliko funka.« Nato je v nov glasbeni teden stopil Simon Vadnjal, pevec skupine Cover Lover, ki se preizkuša tudi na solo poti. »Ob tej priložnosti bi se rad zahvalil sosedom po vsej Sloveniji, ki stoično prenašate naše vaje in muziciranja po stanovanjih ter hišah že tretji teden,« je dejal.

Nato je na vrsto prišla Gorenjka Ane Soklič s pravo soul poslastico; poznamo jo kot tekmovalko šova Znan obraz ima svoj glas in letošnjo zmagovalko Eme.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije