DOBRODELSTVO

FOTO: Znani prispevali za nove defibrilatorje

Tudi znani športniki, glasbeniki so se pripravljali na maraton. Med drugim so opravili trening na e-stezi, ki generira elektriko.
Fotografija: Sara Isakovič je še vedno v dobri formi.
Odpri galerijo
Sara Isakovič je še vedno v dobri formi.

Volkswagen Ljubljanski maraton, eden najbolj množičnih športnih dogodkov pri nas, je združil tekaška srca. Tekači so se pred tem praznikom športa udeležili številnih priprav, na katerih preverjajo nivo kondicije ali jo še pridobivajo. Letos so lahko nekateri svojo tekaško energijo usmerili tudi v dober namen, Volkswagen je kot generalni sponzor maratona namreč tekačem omogočil trening na treh e-stezah, ki generirajo elektriko.

Tekači so lahko v zvezdniški družbi s tekom prispevali k zbiranju sredstev za sedem novih defibrilatorjev, ki jih bo podjetje Porsche Slovenija z blagovno znamko Volkswagen namestilo v tiste slovenske kraje, kjer tovrstnih naprav trenutno primanjkuje. Med znanimi smo opazili glasbenike, denimo Anžeta Zavrla iz skupine Gadi, novinarko Mojco Mavec, našo nekdanjo plavalko z osvojeno olimpijsko medaljo Saro Isakovič, tekačico Urško Ahač, manjkala nista niti znani televizijski obraz Marko Potrč in Nives Orešnik

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije