PO 14 LETIH

FOTO: Vrača se Bepop

Končno so uslišale želje številnih oboževalcev.
Fotografija: FOTO: Facebook
Odpri galerijo
FOTO: Facebook

Na slovenske odre se vrača glasbena skupina Bepop. Kot so Ana, Tinkara in Alenka povedala na Popovi promenadi, so se ponovno združile, a brez Simona. Ta se je po tehtnem premisleku odločil, da to ni več zanj, je pa prijateljicam zaželel vso srečo na novi glasbeni poti, poroča 24ur.com.

Dame bodo ponovno združile moči. FOTO: Miro Majcen
Dame bodo ponovno združile moči. FOTO: Miro Majcen
Bepop je prva slovenska skupina, ki je bila izbrana v licenčnem resničnostnem šovu Popstars leta 2002. Izbranih je bilo pet članov: 22-letna Tinkara iz Celja, 19-letna Alenka iz Ormoža, 23-letni Simon iz Tržiča, 20-letna Ana iz Zagorja ob Savi in 17-letni Nejc z Mirne.

Tragična nesreča, ki je pretresla Slovenijo

Štiri dni po izidu prvega albuma (prav tako leta 2002) se je smrtno ponesrečil Nejc Erazem. Kot motorist je bil udeležen v prometni nesreči, in čeprav sam ni storil nobenega prekrška, je štiri ure po nesreči v novomeški bolnišnici umrl.

Na pogreb je prišlo čez 150 ljudi, večina izmed njih so bili goreči oboževalci skupine in predvsem mladega pevca, ki se na šov zaradi svoje mladoletnosti sploh ne bi smel prijaviti, a so zanj naredili izjemo, saj so v njem prepoznali potencial.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije