RAZKRITO

FOTO: V parlament podjetnica z blokiranim računom in erotičnim salonom?

Imamo tudi odziv prvaka SNS Zmaga Jelinčiča Plemenitega.
Fotografija: Simbolična fotografija. FOTO: Matej Družnik, Delo
Odpri galerijo
Simbolična fotografija. FOTO: Matej Družnik, Delo

LJUBLJANA – V državni zbor prihajajo novi obrazi, med njimi pa naj bi bila tudi lastnica erotičnega salona. Tega naši viri pripisujejo Lidiji Ivanuša, ki je uspešno kandidirala na listi stranke SNS. Že včeraj smo jo skušali priklicati, da bi izvedeli več, a nam ni uspelo, je pa včeraj zgodaj dopoldne telefon dvignil prvak SNS Zmago Jelinčič Plemeniti, ki nam naših podatkov ni mogel potrditi. Dejal je, da je podjetnica in da se ukvarja s štirikolesniki.

Iskanje

Poslovne baze razkrivajo, da se ime Lidija Ivanuša v njih pojavi dvakrat: kot samostojna podjetnica in pa kot lastnica podjetja Motostar iz Polzele.

V prvem primeru gre za Lidijo Ivanuša, ki ima masažni salon v Arji vas in v katerem izvajajo tudi erotične tako imenovane masaže body-to-body. Prav o tem masažnem salonu smo pisali že pred slabimi tremi leti, ko je Ivanuševa prek zavoda za zaposlovanje iskala erotično maserko. Naj omenimo še to, da je bilo v oglasu jasno navedeno, da ni dovoljeno nudenje spolnih uslug


V drugem primeru gre za podjetje iz Polzele, ki se ukvarja s posredništvom, prodajo in servisom. Poslovne evidence kažejo, da je Ivanuševa edina družbenica, transakcijski račun pa ima podjetje blokirano. In to že od 30. oktobra lani, skupaj že 219 dni.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije