KAJ SKRIVA UKRADENI TELEFON?

FOTO: Šok za Denise Dame: v javnost prišel njen pornič

Na portalu z vsebinami za odrasle so se znašli intimni posnetki.
Fotografija: Denise res nima sreče.
Odpri galerijo
Denise res nima sreče.

Razvpita starleta s Koroškega Denise Dame je, kot smo že poročali, nedavno potožila, da so ji ukradli telefon, kjer je imela shranjene intimne fotografije in posnetke

Kot blisk je zdaj po Sloveniji zakrožila informacija, da se je posnetek seksa, na katerem naj bi bila privlačna Korošica, znašel na znanem ameriškem portalu z vsebinami za odrasle. Tja ga je naložil uporabnik (ali uporabnica?) s pocestno zvenečim imenom starletekurve, ki ima v opisu navedeno, da živi v Ljubljani in šteje 34 pomladi. Gre sicer za edini video tega uporabnika.

V videu naj bi videli Denise, kako se predaja mesenim užitkom z neznanim dedcem (bolj kot poteze obraza pade v oči njegova moškost) v nečem, kar je videti kot domači fačuzi, pardon – džakuzi. 

V času poročanja je imel video preko 2200 ogledov, po mnenju gledalcev pa ni nič posebnega: kar tretjina ga je označila kot slabega. Poznavalci sicer pravijo, da je kakovostno zanič celo za amatersko kategorijo.

Denise je javnost šokirala že pred dobrim letom, ko je mrtvo pijana in zgoraj brez plesala v enem izmed ljubljanskih klubov.

Predstavitvene informacije

Predstavitvene informacije