SLOVENSKA ESTRADA

FOTO: Seks škandali z ukradenih telefonov

Objavljeno 03. februar 2019 07.22 | Posodobljeno 03. februar 2019 07.37 | Piše: D. V.

Tisti dan so družabna omrežja dobesedno gorela. Komentarjev ni manjkalo, opolzkih tudi ne.

Urška Čepin FOTO: FACEBOOK
Kaj se je zgodilo? Razvpita starleta s Koroškega se je namreč spet znašla v težavah. Denise Dame je potožila, da so ji ukradli telefon. Na njem je imela shranjene intimne fotografije in posnetke. Ni bila prva, še manj zadnja, ki se ji je to »zgodilo«.
Balkanski estradnici in filmski igralki Severini so telefon s posnetki njenih filmskih posteljnih akcij ukradli že pred leti, pred nedavnim vnovič. Dilema, ali si ga je ukradla sama oz. je sama poskrbela, da so posnetki z domnevno ukradenega telefona prišli v javnost, še nima odgovora.

Neishine bradavičke

image
Neishine bradavičke FOTO: MEDIASPEED.net
Ni se še polegel rumeni prah zaradi pevke Neishe. Ta s svojim vokalom navdušuje mnoge. Tudi na nedavni prireditvi je z njim zagrela atmosfero, s prosojno opravo pa prav tako. Modrčka namreč ni imela, si je pa bradavičke, vsaj tako se zdi, prekrila z nalepko ...

V krajšem odgovoru je radovednežem pojasnila, da je šlo za silikonske nalepke za prekrivanje bradavic: »Vse lepo in prav, dokler v temi ne pribije fotografski fleš, ki ti vse pokvari, ker se potem prav grdo odbojno zasveti. No, na to pač nisem računala, da bo tako izpadlo, in, ja, je zmotilo tudi mene.« Sicer pa domnevno pevka s prosojnostjo oblačil nima težav, dokler je pod tkanino vse lepo in na mestu.

image
Urška Čepin FOTO: FACEBOOK
Leta 2005 so v javnost pricurljale fotografije takrat 29 let stare Sanje Škofic, na katerih je bila gola in v različnih pozah s svojim bodočim možem. Kar nekaj Tržičanov jih je dobilo po elektronski pošti. Ravnateljica jo je kot učiteljico, tako je dejala takrat, zagovarjala, saj da je dobra v svojem poklicu. Izpostavljamo, da je vroče fotografije zanju posnel erotični fotograf Gregor Hvastja, ki je set vročih fotografij naredil tudi z misico Ines Juranovič. Omenjeno smo lahko videli tudi v domačem porniču, ki je bil posnet v eni od znanih gostiln na Pohorju.

S spleta ji ga je uspelo odstraniti, verjetno pa ga je z nekaj več truda še vedno mogoče kje najti.

Bi golo Rebeko Dremelj

»In jim je uspelo ukrasti mi božično darilo. Žalostna! Zelo,« je takrat, leta 2013, potarnala pevka in podjetnica Rebeka Dremelj. Ostala je namreč brez tabličnega računalnika. Sprva je mislila, da ga je izgubila, a je ugotovila, da so ji ga očitno ukradli. Kako, ni znano.

Na naše vprašanje, ali je bila na njem kakšna divja vsebina (spomnimo na Severinin posnetek z barke), je pozno popoldne odvrnila: »Pri meni snemanje pride v poštev le kot snemanje pesmi, spota, oddaje.«
Bernarda Marovt
Bernarda Marovt je po prepričanju številnih najlepša misica nekdanje države Jugoslavije. Ko je bila na vrhu svoje manekenske kariere, je za sodelovanje v reklamah dobivala takrat astronomskih 3000 ameriških dolarjev. Leta 1982 so bile njene fotografije objavljene v reviji Start, naklada te številke pa je bila prodana v rekordnih številkah. Leta 1983 je zmagala na tekmovanju za mis Jugoslavije, morala bi na svetovni izbor, pa je ostala doma. Angleški mediji so namreč objavili njene fotografije, na katerih je gola pozirala za zagrebški Start in tako je ostala brez lente najlepše in brez vozovnice na svetovni izbor.

Zanimivo pa je, kaj se je zgodilo nekaj ur pozneje. Na e-naslov redakcije smo prejeli skrivnostno ponudbo. Pošiljatelja smo prosili za vsaj eno vzorčno fotografijo, a nam je odpisal le: »Fotografije so prave ... kakšen vzorec ...??? to pa ne gre tak ... ne nem kaj ponujaš ...« Na naša nadaljnja sporočila se nato ni več odzval.

Rebekin komentar na prodajo njenih fotografij, na katerih naj bi bila gola, je bil: »Hvala za informacijo. So me že obvestili. Lp, r.«

Na vabo se je ujel poslanec

Tudi fantje so vstopili v svet seks škandalov pri nas. Nekdanji poslanec državnega zbora Aurelio Juri se je pred leti prijel na novinarske limanice. O njem so namreč izvedeli pikantno podrobnost, to je, da se rad brez svoje boljše polovice pridruži kakšnemu paru. Na spletno stran, kjer naj bi se zadrževal, so dali oglas in kmalu se je na trnek ujel nihče drug kot on. Naj dodamo, da se je Juri za avanture dogovarjal kar prek službenega telefona, afera pa je v Sloveniji močno odmevala.
image
Aurelio Juri FOTO: LJUBO VUKELIČ

Zato dekleta in fantje, možje in žene, čuvajte svojo intimo, ne naslajajte se nad tujo nesrečo, in če se že snemate med seksualnimi aktivnostmi ter material pošiljate naokoli, poskrbite za čim boljšo svetlobo in najlepši zorni kot, saj nikoli ne veste, kdaj boste pristali na naslovnicah, meni kolega Tomaž Mihelič
Deli s prijatelji