PRESENETLJIVO RAZKRITJE

FOTO: Omar Naber šokiral oboževalke

Objavljeno 04. avgust 2019 11.22 | Posodobljeno 05. avgust 2019 09.00 | Piše: A. K.
Ključne besede: Omar Naber

Po objavi so zakrožile govorice, da je pevec gej.

Fotografija, ki je dvignila veliko prahu. FOTOGRAFIJI: FACEBOOK
Priljubljeni glasbenik Omar Naber, ki ima med svojim občinstvom goreče oboževalke, je pred nekaj dnevi dvignil nemalo prahu, ko je na facebooku objavil fotografijo, na kateri se objema z moškim. »Jaz in moj lubek,« je pod fotografijo kratko zapisal, pod njegovo objavo pa se je vsul plaz komentarjev.

Že tako je težko včasih priti iz omare.


Njegove zveste oboževalke niso mogle verjeti svojim očem, razočarane so ugotavljale, ali je njihov idol istospolno usmerjen, drugi pa so medtem Omarju čestitali, da se je končno opogumil in razkril, da je gej. »Bravo za pogum! Že tako je težko včasih priti iz omare, v slovenskem prostoru je to sploh adijo pamet. Kapo dol,« je zapisala ena izmed njegovih sledilk, nekatere pa so dodale, da ne verjamejo, da bi Omar po vseh letih na glasbeni sceni šele zdaj razkril, da so mu všeč moški, in da so prepričane, da gre za sarkazem, saj naj bi ljudje ves čas namigovali na njegovo spolno usmerjenost.

image
In še objava, s katero je Omar zanikal, da je gej.
Omar jim v komentarjih ni odgovarjal, prav tako ne na naše vprašanje, je pa pozneje objavil še eno fotografijo, na kateri ga poljubljata tako moški kot ženska. Gre za njegova prijatelja, Omar pa je svoje oboževalce povprašal, ali to pomeni, da je biseksualec. S to objavo je tako odgovoril na vprašanje številnih in zanikal namigovanja, da so mu všeč moški.

Deli s prijatelji