PROJEKT

FOTO: Novinarko Pop TV ujela v postelji s fantom

Ste vedeli, da ima simpatična Anja Komučar fanta?
Fotografija: FOTO: Mediaspeed,net
Odpri galerijo
FOTO: Mediaspeed,net

Novinarka Pop TV Anja Komučar je pokazala svojega postavnega fanta Jureta Kocmana. Bolje rečeno, je oba v objektiv ujela Klara Leben, in sicer v sklopu projekta In Bed With Klara.

Zanj ste zagotovo že slišali. Gre za profil na instagramu, ideja pa se ji je porodila iz lastne stiske. Ravno zato bi z njim Klara rada opozorila na pomen duševnega zdravja. Vsak, ki ga Klara fotografira, namreč z javnostjo deli zgodbo, ki je po- ali neposredno povezana z duševnim zdravjem oziroma s samopodobo.

--> Kdo je Klara, ki znane in manj znane Slovenke vabi v posteljo, je raziskala Mična. Več si lahko preberete tukaj

»Meni povsem enak in hkrati tako različen. Da, vem, ta stavek sploh ni logičen. Ampak saj takšna je tudi ljubezen, nelogična. Misliš, da imaš vajeti v rokah – o, pa kako se motiš. Ko najmanj pričakuješ, te zadane in z vsakim naslednjim korakom se ti bolj vrti in manj ti je jasno. In kolikor hitro te lahko ljubezen zavrti v višave sedmih nebes, te lahko tudi vrže globoko v tla. Pravijo, da ljubezen boli. Pa ni res. Boli ljubosumje, nezaupanje, izdaja. Prava ljubezen je tisto, kar te dvigne, ti da smisel, razširi obzorje. Zaradi nje rasteš, se učiš in najpomembnejše - iz tebe izvleče tisto najboljše. Da, saj vem, zelo klišejsko in v mojo obrambo - ljubezen je tudi ogromno dela, prilagajanja in kompromisov. Ampak jaz sem našla svojo ta pravo ljubezen. In sliši na ime Jure,« je o vsem skupaj še zapisala Anja. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije