HITRA

FOTO: Mojca štirinajst dni po porodu že na odru

Mojca Mandl, učiteljica in občasno voditeljica, je drugič postala mamica. To je ne ovira, da ne bi vodila prireditev, najraje z narodno-zabavno glasbo.
Fotografija: Mojca je ponosna na svoja dva sinova – starejšega Lana in nedavno rojenega Vala. FOTO: Facebook
Odpri galerijo
Mojca je ponosna na svoja dva sinova – starejšega Lana in nedavno rojenega Vala. FOTO: Facebook

Štajerka Mojca Mandl, ki jo mnogi poznajo tudi s televizijskih zaslonov, saj je vodila številne oddaje, nazadnje je na Net TV odvodila dve sezoni oddaj Halo, zdravnik, je 23. oktobra rodila drugega sinka Vala. Tako ima zdaj že dva in, zanimivo, njen prvorojenec Lan je svečko upihnil natanko dva dni pred prihodom bratca, rojstni dan pa je slavil na dan, ko se je družini pridružil Val.

Mojca je ponosna na svoja dva sinova – starejšega Lana in nedavno rojenega Vala. FOTO: Facebook
Mojca je ponosna na svoja dva sinova – starejšega Lana in nedavno rojenega Vala. FOTO: Facebook

Mojce, sicer profesorice razrednega pouka, ki je redno zaposlena na OŠ Toneta Čufarja v Mariboru, pa rojstvo drugega sinčka ni ustavilo in je pred slabim tednom v Hočah že vodila dobrodelni koncert, po vsaki napovedi pa odhitela v zaodrje, kjer jo je povsem miren čakal njen Val. »Res je, še vedno grem z velikim veseljem vodit prireditve, najraje takšne, na katerih se sliši narodno-zabavna glasba. Ker pa je Val še tako majhen, ga pač moram vzeti zraven. A seveda mu ni hudega. Očitno pa ima tudi on zelo rad glasbo, saj se ob zvokih ansamblov, ki so se pripravljali na svoj nastop v zaodrju, ni prav nič vznemirjal,« nam je zaupala simpatična Mojca, ki se jo mnogi spomnijo tudi kot voditeljice oddaj V hramu z muzikanti, ki jo je skupaj z Jernejem Brilejem vodila na BK televiziji, še prej pa Z Mojco po domače, v kateri je založba Vox skupaj s televizijo RTS predstavljala nove videospote narodno-zabavnih ansamblov.


Mojca se je kar šest let učila solopetja pri Dadi Kladenik ter pela v skupinah Mlada srca in Trinitas; dekleta so sodelovala na najrazličnejših prireditvah in festivalih, tudi na Narečni popevki, Fens festivalu in drugih, izdala so tudi samostojno zgoščenko.

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas