DRUŽINA

FOTO: Luka Jezeršek dobil sinka: kako nenavadno ime

Objavljeno 26. november 2019 09.55 | Posodobljeno 26. november 2019 10.06 | Piše: N. Č.

Družini Jezeršek se je pridružil novi član. Očka Luka je objavil ganljiv zapis.

Luka in Aleksandra sta se poročila pred sedmimi leti. Pred dnevi je Luka objavil fotografijo z njune poroke in veselo novico, da je na poti nova štručka. FOTO: Instagram, posnetek zaslona
Po koncu uspešne sezone Masterchefa je kuharski mojster Luka Jezeršek z javnostjo delil lepo novico, da z ženo Aleksandro Jezeršek Matjašič pričakujeta že tretjega otroka. Meseci hitro minevajo in sinoči je k Jezerškovim prijokal nov član.


»Nekateri spomini, nekatera čustva preprosto ne potrebujejo dodatnih besed. Dobrodošel na ta lep svet mali mož,« je ponosni očka objavil na instagramu in pripel ljubko fotografijo.  

image
Japec Jezeršek. FOTO: Instagram, posnetek zaslona
Vse do rojstva se ni vedelo, ali bosta Sofija in njen njen dobri dve leti starejši bratec Urh dobila bratca ali sestrico, a zdaj, ko je to znano, je ostalo le še vprašanje, kakšno ime so nadeli novemu junaku. A tudi to ni več skrivnost, saj je Luka ob objavi druge fotografije razkril, da sta dečka poimenovala Japec.

Očka in mamica sta se odločila, da niti v tretje pred rojstvom nočeta vedeti spola otročička, zato je Japec poskrbel za lepo presenečenje.

Na družbenih omrežjih dežujejo čestitke, v katerih petčlanski družini želijo veliko zdravja in lepih skupnih trenutkov. Čestitkam se pridružuje tudi naše uredništvo.
Povezane vsebine
Deli s prijatelji