POTEGAVŠČINE

FOTO: Drama v Kmetiji: Tanji so jo vrgli za vrat, ona se je zaletela in obležala

Kmetje se zabavajo.
Fotografija: Tanja je zagnala paniko. FOTO: Voyo
Odpri galerijo
Tanja je zagnala paniko. FOTO: Voyo

V novi sezoni šova Kmetija je kar nekaj zanimivih in razposajenih obrazov. Med njimi sta tudi simpatična dvojčka Tilen in Jan, ki skrbita, da na posestvu ni dolgčas. Tokrat sta ujela žabico in jo zagodla dekletom. Najbolj se je prestrašila Tanja, ki jo je dobila za vrat. Od strahu je stekla po vrtu in se zaletela v leseno ograjo ter padla. Od vsega jo je najbolj bolela zadnjica. Ob padcu pa je pridelala tudi veliko buško na glavi. 
Žabica jo je prestrašila. FOTO: Voyo
Žabica jo je prestrašila. FOTO: Voyo

Sicer se na posestvu že dogaja. Kmetje morajo ob pomoči orodja zgraditi kajžo, obiskala pa jih je tudi Natalija, ki je prišla na glasovanje za prvega dvobojevalca. To je postala Marjana, ki je bila močna razočarana nad sotekmovalci. S solzami v očeh je povedala, da so jo izdali in da jih ne razume. »Ko sem bila izbrana za deklo so mi vsi govorili, da naj se ne sekiram, saj so vsi na moji strani.« 
Marjana je bila razočarana. FOTO: Voyo
Marjana je bila razočarana. FOTO: Voyo

Povedala je, da se lažje naveže na živali kot na ljudi. Tudi na kmetiji se je bolj navezala nanje kot na tekmovalce. Koga bo izbrala za boj v areni, pa bo znano v prihodnjih oddajah.

Preberite še:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije