JABOLKO NAVDIHA

FOTO: Deželak nasmejan, ob njem tri lepotice

Na slovesnost k predsedniku države je prišel v spremstvu svoje družine.
Fotografija: FOTO: Facebook
Odpri galerijo
FOTO: Facebook

Predsednik republike Borut Pahor je podelil štiri priznanja jabolko navdiha. Za srčnost in dobrodelnost so priznanje prejeli društvo Palčica Pomagalčica in dobrodelni škratki, Jaka Krebs, Miha Deželak in društvo Rdeči noski, so sporočili iz urada predsednika republike.


Deželaka so na podelitvi spremljali njegovi sodelavci z radia in tudi celotna družina. Na instagramu je objavil fotografijo soproge in njunih treh otrok. Kar nekaj časa smo potrebovali, da smo izluščili, katera od treh lepotic ob Deželaku je njegova boljša polovica – ob Mihi so Mojca, Manca, Irena in najmlajši Matej.

Dobrovoljni in dobrodelni Deželak si je jabolko navdiha prislužil s tem, ko se je letos že petič podal na pot po Sloveniji, na kateri zbira sredstva za otroke iz socialno šibkejših okolji. V petih letih je zbral več kot 600.000 evrov in pomagal več kot 2000 otrokom. Kot je izpostavil Deželak, opaža, da tudi sam postaja navdih mlajšim. Tako mu je med drugim njegov sin že povedal, da bo »Deželak junak« naslednje generacije.

 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije