DOPUSTOVANJE

FOTO: Bizovičar se je prijel za glavo, ga je v zagato spravila Anela?

Družina se je odpravila na dvodnevni izlet.
Fotografija: Lado Bizovičar se je že večkrat znašel v stiski, ki so mu jo zakuhali drugi. FOTO: Pop TV
Odpri galerijo
Lado Bizovičar se je že večkrat znašel v stiski, ki so mu jo zakuhali drugi. FOTO: Pop TV

Pakiranje za težko pričakovane počitnice je za mnoge najbolj stresni del dopustovanja. Ker bi s seboj najraje odnesli kar celo stanovanje – kar tako, za vsak slučaj –, so se temu prilagodili tudi prtljažniki velikih avtomobilov z dodatki strešnih kovčkov. Mnogokrat je tudi to premalo in tisti, ki zlagajo prtljago, se znajdejo pred težavo: kako zložiti v avto deset kovčkov, kjer je prostora le za sedem. A na koncu se vedno izide, s kakšno torbo med nogami pač.


Pred dopustniško zadrego se je znašel tudi Lado Bizovičar. »Noč prekomernega pakiranja. Precenimo kapacitete kufra ali prtljažnika za dvodnevni izlet in se radujmo,« je zapisal in objavil fotografijo izpred že do zadnjega kotička napolnjenega prtljažnika, pred katerim pa je bila še ena ogromna torba, ki bi jo bilo treba stlačiti v avtomobil.


Domnevamo, da je prtljago pripravila njegova izbranka manekenka Anela Šabanagić, saj ženske po večini razmišljajo, da je bolje imeti več prtljage, kot pa premalo, hkrati pa želijo biti dobro organizirane in pripravljene na vse.

Kot kaže, so se na morje kljub začetnim težavam le odpravili, saj je Anela objavila fotografijo z dopusta. Na njej ni videti vseh tistih materialnih dobrin, ki jih je Bozovičar tlačil v avto, temveč le naravo, Anela pa poležava na plaži ob branju knjig. Ob tem je zapisala: »To je to.« Dodala je ključne besede: perfektno okolje, počitnice, sredi ničesar, sproščanje, čas za družino, obožujem.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije